Codul de procedura fiscală şi Normele metodologice. Cu ultimele modificari si completari aduse prin O.G. nr. 8/2013 (M.Of. nr. 54 din 23 ianuarie 2013)

Codul de procedura fiscală şi Normele metodologice. Cu ultimele modificari si completari aduse prin O.G. nr. 8/2013 (M.Of. nr. 54 din 23 ianuarie 2013)
Preț: 14,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 304

DESCRIERE

Lucrarea prezintă avantajul că pe lângă textul Codului de procedură fiscală (cu ultimele modificări şi completări aduse prin O.G. nr. 8/2013 – M.Of. nr. 54 din 23 ianuarie 2013) şi al Normelor metodologice de aplicare a aces¬tuia, inserate direct sub articolele din Cod la care se referă, sunt prezentate şi deciziile Comisiei fiscale centrale şi ale Comisiei de proceduri fiscale emise de la data apariţiei Codului şi până în prezent.
De asemenea lucrarea aduce în atenţia celor interesaţi trimiteri la legislaţia secundară (ordine ale ministrului finanţelor publice, ordine ale preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală) dar şi legislaţia conexă precum şi recursurile în interesul legii şi deciziile Curţii Constituţionale, pentru a se asigura o completă cunoaştere şi înţelegere a dispoziţiilor legale.
Pentru a veni în ajutorul celor care doresc să aprofundeze dreptul procedural fiscal sunt incluse în lucrare trimiteri la doctrina de specialitate şi jurisprudenţa naţională, publicate în revistele de specialitate.
Lucrarea Codul de procedură fiscală şi Normele metodologice se doreşte a fi un instrument util în cunoaşterea şi aplicarea legislaţiei fiscale atât pentru consultanţii fiscali cât şi pentru contabili, avocaţi, magistraţi, studenţi, practic pentru oricine este interesat sau lucrează în domeniile juridic, economic, fiscal, financiar, contabil. Nu în ultimul rând, lucrarea se poate dovedi utilă şi pentru teoreticieni, în special prin trimiterile la legislaţie, jurisprudenţă şi, desigur, doctrină.

Data aparitiei: 28 Feb 2013
Nr pagini : 304

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 1.371 sec