Codul de procedura fiscala si Normele metodologice (actualizat la 10.01.2011). Cod 422

Codul de procedura fiscala si Normele metodologice (actualizat la 10.01.2011). Cod 422
Preț: 11,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 264

DESCRIERE

Ediţia a 9-a a lucrării prezintă avantajul că pe lângă textul Codului de procedură fiscală (cu ultimele modificări şi completări aduse prin O.U.G. nr. 117/2010 – M.Of. nr. 891 din 30 decembrie 2010) şi al Normelor metodologice de aplicare a acestuia, inserate direct sub articolele din Cod la care se referă, sunt prezentate şi deciziile Comisiei fiscale centrale şi ale Comisiei de proceduri fiscale emise de la data apariţiei Codului şi până în prezent. De asemenea se aduc în atenţia celor interesaţi trimiteri la legislaţia secundară (ordine ale ministrului finanţelor publice, ordine ale preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală) dar şi legislaţia conexă, precum şi recursurile în interesul legii şi deciziile Curţii Consti¬tuţionale, pentru a se asigura o completă cunoaştere şi înţelegere a dispoziţiilor legale.
Venind în ajutorul celor care doresc să aprofundeze dreptul procedural fiscal, sunt incluse în lucrare şi trimiteri la doctrina de specialitate şi jurisprudenţa naţională, publicate în revistele de specialitate.
Codul de procedură fiscală şi Normele metodologice se doreşte a fi un instru¬ment util în cunoaşterea şi aplicarea legislaţiei fiscale atât pentru consultanţii fiscali cât şi pentru contabili, avocaţi, magistraţi, studenţi, practic pentru oricine este interesat sau lucrează în domeniile juridic, economic, fiscal, financiar, contabil. Nu în ultimul rând, lucrarea se poate dovedi utilă şi pentru teoreticieni, în special prin trimiterile la legislaţie, jurisprudenţă şi, desigur, doctrină.
Data aparitiei: 18 Ian 2011
Nr pagini : 264

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.062 sec