Despre livrare

1) Posta Romana

Unde primesc comanda?

Coletul îl puteţi ridica de la Oficiul Postal arondat adresei pe care aţi furnizat-o în formularul de comandă. Atentie! Este posibil ca serviciile postale sa nu va anunte la timp despre sosirea coletului. In cazul in care timpul necesar sosirii coletului se prelungeste, va rugam sa va informati personal la oficiul postal arondat adresei Dvs.

Când primesc comanda?

Pentru titlurile aflate în stoc, termenul de livrare este de 3-5 zile de la efectuarea comenzii. Livrarea este condiţionată de stocul disponibil.

Cum plătesc?

Achitarea costului publicaţiilor se face în momentul în care ridicaţi coletul de la oficiul poştal arondat adresei pe care aţi furnizat-o în formularul de comandă.
 
Tariful pentru serviciul Ramburs :


Posta Romana - 11 lei  (3-6 zile)
 
 

2) CURIER RAPID

 Pachetul este livrat la adresa de destinatie pentru care s-a facut comanda.

 
Tariful pentru serviciul de curierat:


CURIER  BUCURESTI   -      10 lei  (24 -48 ore)

CURIER NATIONAL  -  20 lei  (24-72 ore pentru comenzi expediate in provincie si judetul Ilfov )


 

Livrarea este conditionata de stocul disponibil.
 
Preturile includ TVA
Created in 0.029 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.