Ghidul asociațiilor de proprietari/locatari

Ghidul asociațiilor de proprietari/locatari
Preț: 57,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2011
Pagini: 328
Format: 16,5X23,5
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

În acest domeniu al contabilităţii simple la asociaţiile de proprietari, aceasta a mai publicat lucrările:

1. „Administrarea şi gestionarea patrimoniului la asociaţii şi fundaţii” (1998);

2. „Contabilitatea şi legislaţia asociaţiilor de proprietari” (2001);

3. „Îndrumar-cadru de organizare şi conducere a contabilităţii în partidă simplă de către persoanele juridice” (2002);

4. „Ghidul administratorului-contabil de imobil” (2003);

5. „Contabilitatea administrării patrimoniului, actualizată la asociaţii şi fundaţii” (2003);

6. „Contabilitatea comparată, comentată, aliniată, simplificată şi actualizată la persoanele juridice fără scop patrimonial” (2008).

Caracterul practic al lucrării este perfect îmbinat cu cel teoretic desprins din legislaţia în vigoare aplicabilă acestor entităţi denumite asociaţii de proprietari-locatari, lucrarea fiind comentată şi exemplificată cu cazuri concrete, atât pe postcalcul, cât şi pe antecalcul.

Autoarea Virginia Greceanu-Cocoș este expert contabil şi, datorită efectuării unor expertize contabile foarte dificile şi diferite, este cunoscătoare a celor mai surprinzătoare situaţii oferite de administrarea necorespunzătoare a patrimoniului unor asemenea asociaţii.

Lucrarea de faţă este scrisă de un autor care a fost administrator de bloc, cenzor, contabil şi expert contabil, profesor la prima promoţie de administratori de imobil atestaţi.

„GHIDUL ASOCIAŢIILOR DE PROPRIETARI/LOCATARI – Contabilitatea şi legislaţia specifică aplicată” este util celor care vor să se atesteze ca administratori-contabili la un condominium – bloc de locuinţe, scară de bloc independent funcţional, tronson, vilă – activitate foarte căutată în timp de criză, dar şi atractivă material şi profesional. De asemenea, este destinată celor care sunt administratori, contabili, cenzori, preşedinţi, experţi contabili sau chiar proprietari/locatari ai unor imobile. Prin parcurgerea acestei lucrări oricine dorește se poate informa despre tot ceea ce este nou în acest domeniu, inclusiv în ceea ce priveşte perspectiva de a se trece la ţinerea evidenţei contabile în partidă dublă, care prezintă mai multă siguranţă şi dă posibilitatea unui control mai riguros asupra administrării fondurilor băneşti, temă tratată în prezentul titlu.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.055 sec