Ghid privind comparabilitatea planurilor de conturi din România

Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2010
Pagini: 128
Format: 14,5x20,5
Categoria: Contabilitate

DESCRIERE

Despre Ghid privind comparabilitatea planurilor de conturi din România
Pentru uzul practic al funcționarilor publici și privați, al contabililor autorizați, experților contabili, auditorilor financiari, lichidatorilor, consultanților fiscali, studenților și elevilor care se specializează în domeniul contabilității, controlului fiscal, auditului financiar, controlului intern și managementului fondurilor externe nerambursabile am alcătuit acest GHID privind comparabilitatea planurilor de conturi din România, aliniate la standardele europene și între ele, la 1 septembrie 2010.
Acesta este creat pentru cele trei entități principale:
– întreprinderi și microîntreprinderi;
– organizații non-profit: asociații, fundații, federații, unități de cult și asociații de proprietari care țin evidența contabilă în partidă dublă, la care am făcut și o delimitare pe cele trei activități a planului de conturi în: activitate non-profit, finanțată din fonduri speciale și activitate economică;
– instituții publice, inclusiv consiliile locale comunale, orășenești (de sector), municipale, județene.
Autoarea Virginia Greceanu-Cocoș este cunoscută cititorilor prin volumele în serie privind „Contabilitatea instituțiilor publice comentată, simplificată și actualizată“, apărute între anii 2000-2009, și ajunse la Vol. al 4-lea. De același autor sunt semnate și se găsesc pe piața cărții și titlurile:
1. „Contabilitatea întreprinderilor simplificată și actualizată” - Actualizată la 1 ianuarie 2010 pentru Ordinul ministrului finanțelor publice nr. 3055/2009, prin adendum.
2. „Contabilitatea în partidă dublă simplificată și actualizată la persoanele juridice fără scop patrimonial” - Iulie 2010.
3. „Contabilitatea în partidă simplă și legislația utilă unităților de cult religios (filii, parohii, mânăstiri, catedrale, paraclise, schituri)” - Aprilie 2010.
În cursul lunii octombrie, urmează să mai apară în cadrul Wolters Kluwer România și titlul
GHIDUL Asociaţiilor de proprietari-locatari - Contabilitatea şi legislaţia specifică aplicată, volum aflat la Ed. a III-a, actualizată la 1 septembrie 2010 cu modificările aduse Codului fiscal la 1 iulie 2010.
Prezenta lucrare are un caracter sintetic evident și o utilitate practică incontestabilă, motive pentru care nu trebuie să lipsească din biblioteca niciunui salariat al unei întreprinderi, instituții publice sau persoane juridice fără scop patrimonial, precum nici al liber-profesioniștilor care deservesc aceste entități.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0181 sec