TOP 200 Cocteiluri celebre şi poveştile lor

TOP 200 Cocteiluri celebre şi poveştile lor
Preț: 41,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2011
Pagini: 204

DESCRIERE

Un elegant volum cu coperţi cartonate, o carte de colecţie, superb ilustrată, care povesteşte despre 200 de dintre cele mai faimoase şi apreciate cocteiluri din lumea întreaga.

Când au apărut cocteilurile şi care sunt cele mai vechi reţete? Cine a inventat Bloody Mary? În faimoasele „sticle cu vierme“ chiar este tequila? Ce înseamnă, de fapt, bere pilsner? De unde provine aroma de fum a whiskey-ului? În Mesopotamia se bea bere? Ce băutură fină, celebră, a fost inventată special pentru ca soldaţii din Legiunea Franceză să-şi ia doza zilnică de chinină? Ce legătură este între celebrul pictor italian renascentist Giovanni Bellini şi minunatul cocteil cu acelaşi nume? Câte culori de Curaçao există? Ce legătură este între un bătrân amiral englez din secolul al XVIII-lea şi cocteiluri? Ce contribuţie a avut Ernest Hemingway la istoria cocteilurilor?

Iată doar câteva exemple de informaţii interesante pe care le veţi găsi în această carte. În plus, vă stau la dispoziţie peste 200 de reţete de cocteiluri, explicaţii despre ce ustensile şi pahare vă sunt necesare şi ce reguli de bază trebuie să cunoaşteţi pentru a prepara cocteiluri acasă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.045 sec