Secretele bucătăriei - Carne roşie

Preț: 11,52 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Gastronomie Alimentatie
Editura: Litera International
Anul publicării: 2010
Pagini: 144
DESCRIERE
Mult îndrăgită de gurmanzi, carnea roşie, aliment de bază încă din Antichitate, se găteşte în fel şi chip, de la carpaccio şi biftec tartar la fripturi în sânge sau îndelung înăbuşite.
Peste 50 de reţete italieneşti, internaţionale şi de autor, însoţite de fotografii de excepţie, vă prezintă felurite modalităţi de preparare a cărnii roşii. Recomandări ale unor mari bucătari şi secţiunea „Sfaturi utile“ vă îmbie cu feluri apetisante şi pline de savoare. În plus, sunt menţionate vinuri străine şi româneşti potrivite fiecărei reţete.
Peste 50 de reţete italieneşti, internaţionale şi de autor, însoţite de fotografii de excepţie, vă prezintă felurite modalităţi de preparare a cărnii roşii. Recomandări ale unor mari bucătari şi secţiunea „Sfaturi utile“ vă îmbie cu feluri apetisante şi pline de savoare. În plus, sunt menţionate vinuri străine şi româneşti potrivite fiecărei reţete.
RECENZII