Te voi revedea. Continuarea romanului „Şi dacă e adevărat…"

Te voi revedea. Continuarea romanului „Şi dacă e adevărat…'
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 296
Format: 13x20
Categoria: Romane

DESCRIERE

„Pentru cititorii francezi, Marc Levy întruchipează un destin de basm: ajuns târziu la literatură, acest autor pe cât de discret, pe atât de melancolic s-a impus încă din momentul în care primul său manuscris a încăput pe mâna editorului, scenariul corespunzător fiind imediat cumpărat de compania de film a lui Steven Spielberg. Astăzi el a devenit la noi scriitorul cel mai popular. Secretul său? Un adevărat simţ al povestirii, o extraordinară capacitate de a capta mitologia timpurilor noastre, un romantism inalterabil care pune mai presus de orice o scriitură eficace, foarte americană, ce merge direct la scop. Miracolele nu se explică, se constată".
Pascal Bruckner

Marc Levy s-a născut la Paris în 1961, devenind astăzi cel mai popular scriitor francez, autor al best-seller-ului Şi dacă e adevărat... (Editura Trei, 2004), tradus în patruzeci de ţări, vândut în peste 10 milioane de exemplare şi ecranizat de compania de film a lui Steven Spielberg. Romanul Te voi revedea continuă, într-un stil amuzant şi tandru, scenariul din Şi dacă e adevărat..., prilejuindu-ne o nouă întâlnire cu Lauren şi Arthur, protagoniştii acestei frumoase poveşti de dragoste ce trece dincolo de moarte.
Marc Levy a mai scris şi romanele: Unde eşti (2001), Şapte zile pentru o eternitate (2002), În altă viaţă (2004; Editura Trei, 2005), toate figurând pe lista celor mai vândute cărţi ale anului în Franţa.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.037 sec