Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus

Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 344
Format: 13X20
Categoria: Romane

DESCRIERE

Cu doar câteva înainte de nuntă, Julia primeşte un telefon de la secretarul tatălui său. Aşa cum intuia, Anthony Walsh — om de afaceri strălucit, dar tată distant — nu va putea lua parte la ceremonie.

Scuza este ireproşabilă: tatăl său a murit! Ca şi alte dăţi, dispare brusc din viaţa ei, bulversând-o cu totul.

A doua zi după înmormântare, Julia descoperă însă că tatăl său îi rezervă o altă surpriză. Cea mai neobişnuită călătorie din viaţa ei... şi ocazia de a-şi spune, în sfârşit, lucruri pe care nu şi le-au spus niciodată.

Regăsim în această poveste atmosfera încărcată de romantism şi fantastic din Şi dacă e adevărat, romanul care l-a făcut celebru pe Marc Levy.

„... un amestec de măiestrie şi suspans, ce te poartă cu precizie infailibilă într-o lume în care visele tale devin realitate." Le Parisien


Marc Levy este unul dintre cei mai populari scriitori din ultimii ani. Cariera sa demarează într-un mod absolut surprinzător la vârsta de 39 de ani, când publică în Franţa prima sa carte, romanul Şi dacă e adevărat... (Editura Trei, 2004), care avea să se vândă în întreaga lume în peste 10 milioane de exemplare şi care a fost ecranizat de Steven Spielberg (2005).
De acelaşi autor, Editura Trei a mai publicat până acum şi romanele: „În altă viaţă", „Te voi revedea", „Unde eşti", „Şapte zile pentru eternitate", „Prietenii mei, iubirile mele". În curs de apariţie: „Copiii libertăţii".

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.044 sec