Şi dacă e adevărat…

Şi dacă e adevărat…
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2004
Pagini: 232
Format: 13x20
Categoria: Romane

DESCRIERE

"Ce-o să-ţi spun nu e uşor de înţeles, e imposibil de admis, dar dacă ai vrea să-mi asculţi povestea…"

Ce să crezi despre o femeie care-ţi alege dulapul din baie ca să-şi petreacă zilele în el? Care se miră că o poţi vedea? Care apare şi dispare brusc şi pretinde că este în comă profundă la celălalt capăt al oraşului? Pe ea trebuie să o duci la psihiatru, sau pe tine? Sau, dimpotrivă, trebuie să te laşi în voia acestei aventuri extravagante?

Şi dacă este adevărat?…

Dacă e adevărat că Arthur este singura persoană care poate împărţi secretul lui Lauren, o poate contempla pe aceea pe care nu o vede nimeni, poate vorbi cu aceea pe care n-o aude nimeni?…

O poveste tandră, o aventură plină de umor şi neprevăzut.

Marc Levy, fiul unui editor de lucrări de artă, se afla în fruntea unui cabinet de arhitectură când a scris acest prim roman ce a suscitat un interes mondial chiar înainte de apariţia sa în Franţa, în 2000. Şi dacă e adevărat?… a fost tradus în peste douăzeci de ţări, iar celebrul producător şi realizator american Steven Spielberg a cumpărat cu 2 000 000 de dolari dreptul de a-l ecraniza. De atunci, Marc Levy a mai publicat două best-seller-uri: Unde eşti? (2001) şi Şapte zile pentru o veşnicie (2002). Cele trei romane s-au vândut până acum în mai mult de 3 000 000 de exemplare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.026 sec