Tu, vindecătorul: Terapie prin metoda Silva

Tu, vindecătorul: Terapie prin metoda Silva
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 326
Format: 13x20
Categoria: Jose Silva

DESCRIERE

José Silva, cercetător autodidact, a început să se ocupe de explorarea minţii în anii `40. După experimente îndelungate, a observat că mintea funcţionează pe mai multe frecvenţe sau pe niveluri diferite. A descoperit că, prin acordarea la o frecvenţă specială numită alfa, este activată însănătoşirea. Starea aceasta vă poate ajuta să obţineţi o sănătate perfectă, poate fi aplicată pentru autovindecare în timp ce lucraţi cu personalul medical care vă oferă îngrijire şi poate fi folosită pentru a-i ajuta şi pe alţii să se vindece. Tu, vindecătorul vă învaţă să activaţi frecvenţele nivelului alfa oricând doriţi.

Deoarece medicina alopată nu a reuşit să stăvilească avalanşa de boli degenerative într-o lume în care sănătatea este în declin continuu, medicina holistică a devenit o alternativă importantă după anii `90. Bazându-se pe programul de dezvoltare a capacităţilor minţii cu cel mai mare succes în lume la ora actuală, Tu, vindecătorul vă oferă cursul complet al tehnicilor Silva de control al minţii, într-un format uşor de adaptat caracteristicilor fiecăruia. În doar patruzeci de zile, Tu, vindecătorul vă poate învăţa să vă folosiţi puterea minţii pentru a porni cu hotărâre pe calea spre o sănătate perfectă.

# Nu trebuie să trăiţi o viaţă îngreunată de boli;
# Nu trebuie să muriţi din cauza bolilor;
# Starea naturală a oricărui om este sănătatea;
# Este dreptul fiecăruia dintre noi să avem o sănătate perfectă până în ultima clipă, iar moartea să vină pe cale naturală.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.117 sec