Reflecţii. Evaluare personală a fondatorului Sistemului Silva

Reflecţii. Evaluare personală a fondatorului Sistemului Silva
Preț: 21,80 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 87
Categoria: Jose Silva

DESCRIERE

În calitate de fondator al Sistemului Silva pentru autocontrol mental, îmi exprim în această carte propriile mele reflecţii mentale, proiectând o privire retrospectivă şi meditativă asupra anului 1944 când mi-am început cercetarea în domeniul minţii umane.

Prin această meditaţie am ajuns la concluzia că cea mai extraordinară descoperire a erei noastre este cea realizată cu secole în urmă de Isus, cunoscut ca şi Cristos.

Această concluzie m-a invitat să formulez nişte întrebări: Care ar putea fi înţelesul întoarcerii lui Cristos pe Pământ? A existat vreo manifestare a întoarcerii Sale în această lume? La aceste întrebări eu am răspuns afirmativ, considerând că întoarcerea Sa înseamnă şi constă în evocarea revelaţiilor Sale şi practicarea lor pentru a obţine soluţii practice pentru rezolvarea problemelor.

Pentru acest motiv eu consider că această carte va ajuta cititorul să utilizeze în mod profitabil revelaţiile lui Hristos şi prin practicarea lor efectivă, el va putea să găsească soluţia la problemele sale zilnice.

Sistemul Silva de autocontrol mental este un sistem educaţional, bazat pe cercetare ştiinţifică şi fără nici o afiliere religioasă. Această carte proiectează şi expune, în mod exclusiv, propriile mele concepte şi convingeri personale, în calitate de cercetător şi creştin.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.086 sec