Este bine pentru tine: terapii alternative, metode de autocunoaştere şi evoluţie spirituală

Este bine pentru tine: terapii alternative, metode de autocunoaştere şi evoluţie spirituală
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 776
Format: 13x20
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Vindecarea spirituală începe cu tine. Fiecare avem nevoie să ne regăsim, să ne cunoaştem şi să purcedem spre vindecarea sufletului.

Vindecarea spirituală reprezintă puterea fiecărei persoane de a evolua şi de a se detaşa de lumea materială, reprezintă credinţa într-o putere universală şi în existenţa universului ca şi întreg, fiecare fiinţă fiind conectată la celelalte fiinţe, trăind într-o continuă schimbare şi aspirând către o evoluţie perpetuă...”

Georgeta Pană

„A deveni conştient de Tine, cel care eşti cu adevărat, a te cunoaşte şi a te Recunoaşte, a renaşte în aceeaşi viaţă dându-ţi şansa să alegi dintre toate drumurile ce ţi se deschid în faţă, Drumul Tău, sunt paşi către fiinţa ta, ce aşteaptă să fie parcurşi...

În tumultul cotidian, în vuietul timpului care se prăvale peste noi, în cascadă, în goana după false comori, pierdem sensul simplu, direct şi clar al faptului de... A FI.

A fi – această alchimie a cărei desluşire o căutăm mereu în locuri unde nu e de găsit, uitând sau neştiind că-n noi e Totul şi Totul e în Noi.

Fie să te (re)găseşti pe drumul cel de care ai nevoie...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.018 sec