Vindecarea traumelor din trecut. Preia controlul asupra vieţii tale cu ajutorul tehnicilor de dezvoltare personală din terapia EMDR

Vindecarea traumelor din trecut. Preia controlul asupra vieţii tale cu ajutorul tehnicilor de dezvoltare personală din terapia EMDR
Preț: 46,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8420-87-5
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 368
Format: 13x20

DESCRIERE

„Francine Shapiro a oferit lumii un dar capabil să transforme viaţa, în urma cercetărilor riguroase pe care le-a făcut. Metoda ştiinţifică pe care o oferă ea alină în mod eficient suferinţa generată de traumele pe care le-am suferit de-a lungul vieţii, mai mari sau mai mici. Prin studiile de caz oferite şi prin instrucţiunile clar prezentate în Vindecarea traumelor din trecut, autoarea ne conduce de-a lungul mai multor etape practice şi foarte eficiente, derivate din tratamentul aplicat multor milioane de oameni (fără exagerare), ce pot transforma vechile traume într-un triumf. Explorează această carte alături de cineva drag… începând chiar cu tine însuţi!”
– Daniel J. Siegel, dr. în medicină, profesor clinic de psihiatrie
la Facultatea de Medicină a Universităţii UCLA
şi autor al cărţii
Dezvoltarea minţii şi a viziunii mentale

„Dr. Shapiro este o pionieră în domeniul ajutării oamenilor să depăşească traumele şi experienţele negative din trecut. Vindecarea traumelor din trecut este o carte fantastică, ce îi poate ajuta pe oameni să îşi înţeleagă comportamentul, şi ceea ce este mai important, le oferă un set de instrumente care îi pot face pe loc mai fericiţi şi mai eficienţi. Recomand cu toată căldura această carte.”
– Daniel G. Amen, dr. în medicină,
 autorul cărţii
Schimbă-ţi creierul, schimbă-ţi viaţa

„Am ieşit întotdeauna de la şedinţele de terapie EMDR sărind într-un picior, iar lucrurile pe care le-am învăţat acolo au rămas bine ancorate în mine, îmbogăţindu-mi mintea conştientă. Este un proces foarte puternic. Recomand cu căldură cartea.”
– din Demonul amiezii, de Andrew Solomon

„Dr. Francine Shapiro prezintă o panoplie de metode practice şi puternice de procesare a amintirilor nevindecate şi de depăşire pe această cale a stării de anxietate care ne împiedică să ne vedem de viaţă. Cartea oferă o gamă largă de metode susţinute de cercetare şi inspirate din terapia EMDR pentru transformarea personală şi progresul în viaţă. Citeşte aceste metode, încearcă-le şi bucură-te de beneficiile pe care le oferă!”
– Dr. John C. Norcross, membru distins al Universităţii
 din Scranton şi editor al Journal of Clinical Psychology: In Session

„În ceea ce priveşte terapia clinică, niciun alt gânditor nu m-a impresionat vreodată la fel de tare ca Francine Shapiro.”
– din Instinctul de a vindeca,
de David Servan-Schreiber, dr. în medicină

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.047 sec