OCHIUL SINELUI de care nimic nu se poate ascunde

OCHIUL SINELUI de care nimic nu se poate ascunde
Preț: 36,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 370
Format: 13x20

DESCRIERE

# Ochiul Sinelui descrie si explica starile avansate de constiinta, precum si calea catre Iluminare. Include dialoguri cu studenti în spiritualitate din lumea întreaga, atât începatori, cât si avansati;
# natura constiintei este descrisa în termeni ce recontextualizeaza si simplifica procesul spiritual însusi, realitatea non-lineara a starii iluminate, facând posibila întelegerea ei de catre mintea rationala;
# aceasta prezentare a starii de iluminare este unica si explicita, astfel ca iese din clasicele tipare ale expunerilor spirituale traditionale, neascunzând nimic din particularitatile procesului de iluminare.
Cititorul cu o minte stiintifica va fi multumit pentru ca, pentru prima data sunt prezentate si metodele de verificare a realitatii spirituale, respectându-se modelul obiectiv, replicabil al masuratorilor bazate pe o evidenta fiziologica derivata.
Daca Putere versus Forta calibra la 850, Ochiul Sinelui este mai avansata si calibreaza la o valoare de adevar de 980. Cea de-a treia carte a doctorului Hawkins, Sinele: Realitate si Subiectivitate calibreaza la 999, 8.
Ochiul Sinelui (care calibreaza la 980) este mai avansata decât Putere versus Forta (care calibreaza la 850) si dezvaluie chiar miezul procesului spiritual al starii Iluminarii.
Puterea intrinseca a informatiilor oferite în aceasta senzationala carte este autosuficienta pentru a eleva constiinta cititorului.
Ochiul Sinelui este o lucrare senzationala care dizolva barierele dintre cunoscut si necunoscut, dintre stiinta si spiritualitate, dintre paradigma lineara newtoniana a eului si realitatea nonlineara a iluminarii. Odata cu descompunerea sinelui, apare Sinele stralucitor si reveleaza adevarata identitate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.057 sec