Vindecă-ţi corpul

Vindecă-ţi corpul
Preț: 19,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 102
Format: 13x20

DESCRIERE

Cauzele mentale ale bolilor fizice şi modalităţile metafizice prin care acestea pot fi vindecate


Louise L. Hay este o autoare de renume internaţional, care a ajutat milioane de oameni din întreaga lume să se vindece şi să se simtă inspiraţi. Cu mai bine de 20 de ani în urmă a fost diagnosticată cu cancer, dar s-a vindecat singură prin folosirea metodelor descrise în această carte: Vindecă-ţi corpul.

Gândurile pe care le emitem şi cuvintele pe care le rostim zilnic contribuie la crearea realităţii noastre, influenţându‑ne starea de sănătate şi experienţele de zi cu zi. Prin schimbarea acestor gânduri şi a acestor cuvinte, noi ne putem schimba radical viaţa.

Louise L. Hay ne explică în această carte mecanismul prin care atitudinea noastră faţă de viaţă şi faţă de noi înşine poate sta la baza bolilor de care suferim. Dacă vei folosi tehnicile ei simple, dar extrem de eficiente, vei avea surpriza să descoperi tiparele mentale care au stat la baza afecţiunilor tale şi vei învăţa astfel să te cunoşti mai bine.

Tot ce trebuie să faci în această direcţie este să porneşti de la boala sau de la afecţiunea de care suferi şi să cauţi în carte afirmaţia potrivită pentru a dizolva tiparul negativ şi pentru a-l înlocui cu unul pozitiv. Foloseşte-te de acest ghid pentru a începe să te însănătoşeşti începând chiar din această zi.


Traducerea din limba engleză: Cristian Hanu
Titlul original: Heal Your Body: The Mental Causes for Physical Illness and the Metaphysical Way to Oversome Them

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0634 sec