Un secret mai profund. Ce doreşte viaţa de la tine.

Un secret mai profund. Ce doreşte viaţa de la tine.
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Autoarea afirma ca "Legea atractiei" este doar una dintre legile creatiei si daca ceea ce noi ne dorim vine in contradictie cu oricare dintre celelalte legi - care fac ca in acest univers sa existe si sa se pastreze (in ciuda aparentelor) o tainica armonie - dorinta noastra nu are nici o sansa sa se realizeze, oricat am "mentaliza-o" noi.

Dupa ce ne aduce cu picioarele pe pamant, impartasindu-ne acest "crud" adevar, autoarea ne arata si ce este de facut pentru ca in viata noastra sa apara acea implinire dupa care toti tanjim, pentru ca chiar daca in aparenta ne dorim un televizor mai nou, o casa mai mare, un partener mai bun, o sanatate perfecta, etc, toate aceste dorinte nu sunt de fapt decat o traducere intr-un plan grosier a unei aspiratii profunde catre implinire.

Printr-o adresare directa, plina de foarte mult bun simt, intelepciune, umor si ...exemple, autoarea ne prezinta si ne ajuta sa intelegem in profunzime sensul celor 12 legi ale creatiei, legi care daca sunt intelese si respectate ne conduc spre o viata implinita pe multiple planuri.

Gradat citind, intelegand si punand in practica cele aflata din carte vom invata printre altele sa discernem de ce vrem ceea ce vrem, ce inseamna faptul anumite dorinte se implinesc foarte greu sau deloc, vom invata ce inseamna responsabilitatea pe care o implica crearea vietii pe care o dorim vom afla cat de intelept este Dumnezeu care in loc sa ne dea ceea ce cerem ne da ceea ce avem cu adevarat nevoie si tot felul de astfel de invataturi care ne pot fi de mare folos in viata.

Daca ati citit "Secretul", fiti pregatiti pentru un soc deoarece veti avea surpriza sa vedeti cum sunt modificate (nuantate, clarificate) anumite elemente cheie din "Secretul" pentru ca in aceasta carte ideea esentiala nu este faptul ca putem obtine usor orice, aici idea princiala fiind mai degraba faptul ca trebuie sa ne cunostem cat mai bine pentru a putea sa cerem si sa obtinem ce avem cu adevarat nevoie.

Asadar, cartea prezinta o abordarea mult mai realista a subiectului "Legea atractiei" facandu-ne sa vedem implicatiile pe care dorintele noastre le au atat asupra noastra cat si asupra celorlati si aratandu-ne ca pentru a putea sa primim ceea ce cerem trebuie sa invatam ...sa daruim ceea ce cerem!

Daca vreti o reteta in 5 pasi de a obtine usor orice, aceasta carte nu este pentru dumneavoastra, insa daca va doriti sa intelegeti care este menirea dumneavoastra in aceasta viata, ce rol aveti de jucat in piesa ce se joaca permanent in acest univers atunci informatiile din aceasta varte va pot fi de mare folos.

Informatiile evident ca nu sunt noi insa cartea este foarte draguta si este scrisa intr-un mod clar, captivant si pe intelesul tuturor ceea ce o face un cadou perfect.

CUPRINS

PREFAŢĂ

Introducere Cele douăsprezece legi ale Creaţiei

A VREA

Legea 1 Eliberează-ţi voinţa
Legea 2 Să vrei cu inima
Legea 3 Să ştii de ce vrei ceea ce vrei
Legea 4 Să crezi în ceea ce vrei

A DECIDE

Legea 5 Ia o decizie, fă o alegere
Legea 6 Recunoaşte-ţi tendinţele negative
Legea 7 Învaţă să treci mai departe
Legea 8 Trăieşte în prezent

A-ŢI ASUMA RESPONSABILITATEA

Legea 9 Acceptă-ţi responsabilitatea
Legea 10 Consolidează-ţi respectul de sine
Legea 11 Dăruieşte ceea ce vrei să primeşti
Legea 12 Cunoaşte-ţi scopul
MEDITAŢIA AVÂND CA TEMĂ UN SECRET MAI PROFUND

POSTFAŢĂ
BIBLIOGRAFIE

Citate:

Puterea atenţiei şi a intenţiei este enormă; cu toate că poate nu realizăm acest lucru, ea este cea care ne face să fim creatorii propriului destin. Legea atracţiei nu este însă o lege izolată. Ea face parte dintr-un model complex, în care se regăsesc mai multe legi universale care interacţionează pentru a asigura descoperirea satisfacţiei depline în viaţă şi atingerea ţelului propus. Secretul ne dezvăluie numai un pas important pe o cale care duce foarte departe, către o profundă înţelegere a naturii proprii şi a scopului nostru în viaţă.

Ce nu afirmă Secretul este nevoia noastră de a ne cunoaşte pe noi înşine, înainte de a ne împlini visurile. Pentru a avea viaţa la care aspirăm trebuie mai întâi să aflăm din ce anume creăm realitatea. Mulţi oameni îşi creează incoştient circumstanţele vieţii servindu-se în acest scop de o parte din ei înşişi pe care nu o cunosc şi nici nu doresc să o cunoască. Este vorba de acea parte caracterizată, înainte de toate, de îndoiala în puterile proprii, teamă, resentimente, gânduri negative, complexe de vinovăţie şi suferinţă. Efectele intenţiilor noastre sunt influenţate de puritatea sursei din care provin. Înainte de a lansa afirmaţii mentale către univers, este nevoie să înţelegem de ce dorim un anumit lucru şi de unde vine acea dorinţă. Înainte de a fi capabili să utilizăm efectiv puterea creaţiei trebuie să ajungem la miezul fiinţei noastre.

Creatorii Secretului ştiau foarte bine că majoritatea oamenilor sunt în căutarea unei reţete miraculoase – soluţii de gata pentru toate problemele lor – şi că foarte mulţi alţii se focalizează preponderent asupra dorinţelor materiale: apariţia bruscă a perechii ideale (sau a unui televizor nou, cu ecranul plat), pare mult realizabilă şi mai atrăgătoare decât dobândirea cunoaşterii interioare asupra contribuţiei noastre unice la scopul vieţii.

Cu toate acestea, secretul real se ascunde în Secretul. Aceia care dobândesc auto-cunoaşterea şi devin mai iubitori, mai bogaţi şi mai liberi interior au mai mult de dăruit. Iar aceia care au mai mult de dăruit vor fi uimiţi să afle cât de mult are universul să le dăruiască lor şi cât de multe secrete le va împărtăşi viaţa.

Noi suntem reflectarea directă a universului, al cărui potenţial nu are sfârşit. Nu este nimic ce nu putem atinge. Aceasta nu înseamnă însă că putem supune universul voinţei noastre.

Universul ştie exact ce ne dorim; el aude fiecare gând şi fiecare dorinţă a noastră. Pe de altă parte, el vede şi de unde vin aceste dorinţe şi, mai cu seamă, dacă împlinirea lor ne va fi sau nu de folos. Universul cunoaşte scopul nostru în viaţă şi ne poate spune dacă, prin felul în care am ales să trăim, ne îndreptăm sau nu către îndeplinirea lui. Universul este inteligent, plin de iubire şi generos; el ne dă exact ceea ce îi cerem, dar nu întotdeauna ceea ce credem noi că ne trebuie.

Universul nu răspunde dacă ne etalăm nevoile. El iubeşte oamenii puternici, autentici, cu suficientă stimă de sine încât să intre în relaţie cu el ca parteneri egali. El doreşte să ştie dacă avem curajul să participăm activ la construirea propriului destin. Numai atunci îşi va mobiliza toate forţele pentru a ne ajuta să ne atingem potenţialul.

Această carte vă va învăţa cum să lucraţi cu universul pe toate nivelele importante ale existenţei voastre. Vă va arăta cum să vă creaţi viaţa pe care o doriţi, cea pentru care v-aţi născut – nu din fantezia de a vă vedea toate dorinţele împlinite în chip magic, ci lucrând sistematic cu cele douăsprezece legi ale creaţiei, dintre care legea atracţiei reprezintă o mică parte. Toate aceste legi alcătuiesc adevărata voastră putere creatoare.

În fiecare dintre capitolele care urmează este tratat modul în care operează câte una dintre cele douăsprezece legi ale creaţiei, încheindu-se cu un set de sugestii pe care să le puneţi în aplicare în viaţa voastră. Multe dintre aceste sugestii necesită o auto-examinare prealabilă, pe care o puteţi realiza fiecare în felul care vi se potriveşte – unii ţinând un jurnal, alţii meditând asupra chestiunilor majore ale existenţei. La sfârşitul cărţii, este descrisă o tehnică de meditaţie pe care o puteţi găsi utilă scopului de a afla răspuns la întrebările voastre.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.052 sec