Tratat de dreptul muncii 2012. Editia a VI-a, revazuta si adaugita Legislatie. Doctrina. Jurisprudenta.

Preț: 120,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2012
Pagini: 1035

DESCRIERE

Tratatul de dreptul muncii al dl. prof. univ. dr. Alexandru Ţiclea, unul din cei mai reputaţi autori în materie, dar și practician de prestigiu, este o lucrare de maximă actualitate și importanţă, cu un conţinut bogat de jurisprudenţă, doctrină și legislaţie.

Autorul punctează aspectele importante în ce privește aplicarea normelor legale, având în vedere modificările esenţiale aduse dreptului muncii prin Legea nr. 40/2011 și Legea dialogului social nr. 62/2011.

În lucrare sunt evidenţiate în mod pregnant intervenţiile legiuitorului de flexibilizare a pieţei muncii, de creștere a prerogativelor angajatorului, dar sunt relevate în mod critic și lipsurile, necorelările, paralelismele din legislaţie.

Prof. avocat Alexandru Ţiclea, oferă soluţii concrete de interpretare și aplicare a normelor în vigoare, ilustrate cu numeroase exemple din practică și formulează propuneri pertinente de lege ferenda.

Pentru a cunoaște noile modificări și semnificaţiile acestora, vă invităm să vă procuraţi și să studiaţi lucrarea prezentată. Vi se oferă, cu adevărat, soluţii de referinţă în interpretarea și aplicarea normelor legale în materie.

Date tehnice

Titlu: Tratat de dreptul muncii. Editia a VI-a, revazuta si adaugita
Pret: 120,00 RON
ISBN: 978-973-127-812-4
Format: Academic 17x24 mm
Pagini: 1035


Autor: Alexandru Ticlea
Publicat de: Editura Universul Juridic
Colectia: I. Tratate
Data aparitiei: Mai 2012

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0154 sec