Totul e vibraţie! - iubirea de sine, cheia unei vieţi bune - Vex King

Preț: 34,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 256
Format: 13x20

DESCRIERE

Totul e vibraţie! - iubirea de sine, cheia unei vieţi bune

    Unele dintre cele mai bune schimbări în viaţă derivă din experienţele cele mai dureroase. Trebuie să trecem prin momente grele ca să dobândim înţelepciunea, puterea şi cunoaşterea de care avem nevoie pentru a putea aprecia momentele bune.
    Când trecem prin clipe dificile în drumul nostru spre schimbare, viaţa ni se poate părea derutantă şi plină de obstacole. Este extrem de greu să avem încredere în acest proces şi să fim convinşi că vor urma timpuri bune. Dar trebuie să nu uităm că, folosind lecţiile pe care le învăţăm pe parcurs, putem face alegeri
mai bune pe drumul nostru înainte. Dacă ai avut inima zdrobită, poate te hotărăşti să fii mai atent atunci când îţi alegi o parteneră. Acest lucru te-ar putea conduce spre descoperirea sufletului pereche - cineva care să se poarte cu tine mai bine decât au făcut-o alţii vreodată.
    Orice alegere pe care o faci conduce spre şi mai multe alegeri. Ţine minte când îţi vezi de viaţa de zi cu zi, că dacă faci la un moment dat o alegere diferită, vei trăi experienţa unei zile în întregime diferite.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0183 sec