Stil de viaţă, nu dietă! Ghid complet pentru o slăbire sănătoasă, rapidă şi definitivă

Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-588-663-6
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 176

DESCRIERE

Valentin Vasile este un antrenor de fitness care a făcut o pasiune extraordinară pentru modul în care poate fi remodelat corpul uman folosindu-ne doar de exerciţii fizice şi de alimentaţie. După studii de biomecanică corporală desfăşurate la Federaţia Română de Culturism şi Fitness, Şcoala Naţională de Antrenori şi ANEFS, Valentin Vasile s-a ­specializat în nutriţie sportivă şi nutriţie pentru pierderea în greutate la Anatecor şi la Şcoala Naţională de Antrenori. Ulterior a obţinut certificări în cycling (Schwinn Cycling), body pump, antrenament funcţional, khai-bo (profesor fiindu-i chiar Troy Dureh, inventatorul conceptului), antrenamente metabolice (cursuri absolvite la Praga, sub îndrumarea lui Julio Papi şi a Giovannei Ventura), aqua gym (cu Peter Ambjorn). După aceea, a urmat cursuri de ­psihologie/coaching (Process Communication Model). De asemenea, este absolvent al cursu­rilor I.S.S.A. (International Sports Sciences Academy). În 2010 a câştigat titlul de Antrenorul Anului din partea World Class Health Academy România. În 2012, Valentin Vasile a creat şi a lansat pe piaţa din România conceptul de antrenament Limitless Workout.

În cariera sa, Valentin Vasile a colaborat cu actriţa Maia Morgenstern, Maria Lucia Hohan, Sânziana Negru, actorul George Alexandru şi Roxana Ionescu, dar şi cu manageri de top, antreprenori de succes şi personalităţi politice. Este autorul a peste 100 de articole despre fitness şi nutriţie publicate în reviste precum Men’s Health, VIP, Prevention, Plafar, ELLE Man, Tabu, Harper’s Bazaar, Tango, sau apărute online, pe 121.ro, ­fpeople.ro, adpm.ro, BFresh şi pe blogul personal. Stil de viaţă, nu dietă! este volumul său de debut.

Cei care vor citi această carte și sunt fumători, sunt convins, se vor lăsa, cei care mănâncă dezordonat își vor planifica mesele cu mai multă grijă, cei care dorm prost vor dormi adânc și se vor odihni extraordinar. E minunat să observi că te miști mult mai ușor și ai o condiţie fizică mult mai bună!

Având în vedere vremurile în care trăim, activitatea sau mai degrabă sedentarismul, alimentaţia deficitară și lipsa ­timpului, cred că ­trebuie să ne gândim mai serios la noi și la sănătatea noastră. Va veni o vreme când ne vom mulţumi.

Eu, deocamdată, spun: Mulţumesc, Valentin!

Virgil IanȚuEste foarte ușor să cazi pradă dietelor înșelătoare, ce promit pierderi de greutate pe termen scurt, dar care nu fac altceva decât să provoace dezechilibre majore, fizice și psihice. Orice proiect trebuie gândit pe termen lung, iar obiectivele trebuie să fie realiste. Limitele, totuși, sunt făcute doar pentru a fi depășite, iar Valentin este alături de tine pentru a te sprijini când simţi că pierzi controlul asupra celui mai preţios bun al tău, exceptând sufletul: sănătatea propriului corp.

MARIA LUCIA HOHANOamenii știu să mănânce, dar nu au habar să se hrănească.

Această constatare e punctul de plecare al cărţii de faţă şi motivul pentru care e recomandat ca fiecare dintre noi să se întrebe dacă are un stil de viaţă sănătos și echilibrat.

Iar dacă presupui că ­schimbarea în bine ar fi foarte dificilă, atunci e util să-ţi amintești că fiecare obicei alimentar poate fi educat sau exersat. Aşadar, oricine poate slăbi sănătos, într-un ritm normal, pentru a ajunge la greutatea optimă, a dobândi o formă fizică de invidiat și a evita ­fluctuaţiile ulterioare.

Bonusuri? Energie mai multă, o viaţă sexuală excelentă și o perspectivă optimistă asupra vieţii.

„Motivaţia te ajută să începi, puterea obiceiurilor te ajută să continui“, spune Valentin Vasile.

Știi deja că slăbitul prin diete nu este unul de durată. Cartea aceasta îţi arată și de ce. În plus, poţi afla ce strategie ţi se potrivește cel mai bine. Dar și cum să pui în practică cei cinci pași absolut necesari pentru o slăbire de durată.

Autorul prezintă într-o manieră exactă proprietăţile alimentelor, cantităţile care ar trebui consumate, asocierile care se pot face între felurite produse alimen­tare, precum și combinaţiile care trebuie evitate.

Această carte este, mai presus de toate, o invitaţie la echilibru — în ceea ce privește atât hrana, cât și activităţile cotidiene.


Copertă: Griffon and Swans, www.griffon.ro

Anul apariției: 2014

Număr pagini: 176

Format: 15,50 x 22 cm

ISBN: 978-606-588-663-6

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0132 sec