SAPTE CHEI PENTRU ATINGEREA NEMURIRII: APOCALIPSA SFANTULUI IOAN, CALEA DE EVOLUTIE A SUFLETULUI

SAPTE CHEI PENTRU ATINGEREA NEMURIRII: APOCALIPSA SFANTULUI IOAN, CALEA DE EVOLUTIE A SUFLETULUI
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 392
Format: 13x21
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Aceasta „Carte a revelatiei” este testamentul initiatic al Sfântului Ioan, discipolul mult iubit – si bine instruit – al lui Iisus Hristos.
Magnifica, dar discreta evocare a celor sapte chei care sunt numerologia, astrologia, tarotul, arborele Sefirotilor, literele ebraice, alchimia si intreaga transformare launtrică, ea n-are categoric nimic inspaimantator, dar informeaza cu tarie ca purificarea este singura cale de ascensiune posibila.
Asadar, Apocalipsa nu este o profetie a distrugerii sau a safrsitului lumii, cum s-a vehiculat de prea multe ori, ci o cale spre deschidere si evolutie pe care fiecare si-o poate asimila in functie de propria sensibilitate.
Cartea trebuie citita si recitita pentru ca totul sa se imprime bine...
Kléa a incercat sa revina la surse clare, nealterate, care descifreaza aproape fiecare fraza a textului: operatiile alchimice, pana acum misterioase, si caile de evolutie ale arborelui vietii isi gasesc locul cuvenit.
Ea estimeaza ca este timpul sa i se inapoieze Sfantului Ioan ceea ce ne-a daruit: o iluminare a vietii si a sufletului, un mesaj plin de intelegere si dragoste, o mai buna cunoastere a universului si a individului care se integreaza in el.
Kléa este autoarea a numeroase lucrari despre numerologie, tarot si astrologie dintre care amintim: Literele-Numere, energii vii in viata de zi cu zi (numerologie) sau Pe firul arcanei (tarot), ambele la Editura Dauphin si Astrologie initiatica si practica, volumul I: Planetele si volumul II: Semnele si casele, la Editura du Rocher.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.102 sec