Misterele ascensiunii

Misterele ascensiunii
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Descriere

Pregăteşte-te să primeşti răspunsul şi să afli MISTERELE ASCENSIUNII

Imaginează-ţi o viaţă în care eşti înzestrat cu puteri supranaturale, de zeu. Eşti capabil să citeşti instantaneu mintea altor persoane, aşa că nu mai ai nevoie de cuvinte. Poţi levita, plutind prin aer prin simpla putere a gândurilor tale. Dispui de puteri telecinetice, putând mişca obiectele, chiar şi cele de dimensiuni colosale, comandându-le să facă orice doreşti prin puterea minţii tale. Poţi materializa orice îţi doreşti, la fel de uşor cum îţi deschideai altădată gura pentru a vorbi. Poţi călători în timp, făcând salturi în trecut sau în viitor şi privind ce se întâmplă aici cu o claritate uimitoare. „Vălul” care separă lumea celor vii de lumea de dincolo şi care te-a făcut să uiţi că ai o identitate mai măreaţă decât aceea a unui muritor – s-a ridicat. Eşti în permanenţă conştient de faptul că eşti un suflet nemuritor care trăieşte o experienţă umană. Nivelul inteligenţei tale depăşeşte cu mult tot ce ai experimentat în trecut.

Să fie un simplu vis? O dorinţă ridicolă fără nicio bază reală? Este oare posibil ca marii maeştri spirituali ai umanităţii să fi spus adevărul: că trăieşti într-o stare de amnezie, nemaiştiind cine şi ce eşti în realitate? Este oare posibil ca alegerile pe care le faci şi gândurile pe care le emiţi să fie infinit mai importante decât îţi dai seama? Există oare într-adevăr o bătălie între bine şi rău, care îţi afectează viaţa de zi cu zi? Stă această bătălie invizibilă la baza multora din marile evenimente ale lumii? Este ascensiunea – această absolvire pe un nivel superior al existenţei – scopul suprem al existenţei umane? Există în univers forţe negative care se hrănesc cu temerile, mânia, vinovăţia şi ruşinea ta, şi care nu se dau în lături de la nimic pentru a te împiedica să realizezi acest salt cuantic în evoluţia ta? Asistăm noi oare la o competiţie incredibil de vastă în vederea obţinerii controlului asupra planetei noastre? Ar muri literalmente aceste forţe negative dacă nu s-ar hrăni cu egoismul, invidia, materialismul, lăcomia şi singurătatea noastră, care le furnizează o rezervă energetică inepuizabilă? Au dus aceste forţe o bătălie care durează de sute de mii de ani şi de care sunt perfect conştiente?

Eşti pe punctul de a intra într-o lume în care vei primi răspunsuri la toate aceste întrebări.

Din capitolul 1

„David Wilcock este un gânditor de frunte.”

- Graham Hancock, autor al cărţii Amprentele zeilor

„Încă de la prima mea întâlnire cu David Wilcock… am înţeles că există în sfârşit o minte capabilă să completeze spaţiile goale şi să descopere ce anume uneşte umanitatea cu restul cosmosului.”

– James V. Hart

Autorul David Wilcock, ale cărui cărţi au devenit bestselleruri New York Times, a devenit unul din cei mai importanţi scriitori care explorează în lucrările lor misterele antice şi noua ştiinţă. În această carte, Misterele ascensiunii, David îşi conduce cititorii de-a lungul unei călătorii surprinzătoare şi fascinante prin istoria universului, explorând marea Bătălie Cosmică ce se dă la ora actuală în legătură cu Ascensiunea noastră.

În cele două bestselleruri anterioare ale sale, Investigaţii revelatoare asupra câmpului conştiinţei şi Cheia sincronicităţii, David Wilcock prezintă numeroase dovezi furnizate de ştiinţa alternativă pentru a revela adevărurile ascunse referitoare la universul în care trăim. În Misterele ascensiunii, David merge mai departe, conducându-ne de-a lungul unei călătorii personale pe fundalul căreia descrie bătălia cosmică secretă purtată zi de zi între forţele pozitive şi cele negative din univers, ale cărei efecte sunt vizibile atât în traumele din viaţa noastră cât şi în ştirile prezentate de mass-media.

Folosindu-se de contactul său cu inteligenţa pozitivă superioară ce se ascunde în spatele fenomenului OZN, de informaţii ştiinţifice de ultimă oră şi de datele primite de la diferiţi insider-i guvernamentali de rang înalt, David revelează în această carte faptul că planeta noastră se află pe linia frontului unei bătălii de proporţii cosmice între extratereştrii pozitivi şi cei negativi, purtată de aceştia de sute de mii de ani. Misterele ascensiunii explorează obstacolele personale pe care a trebuit să le depăşească David pentru a scoate la lumină marile secrete ale universului nostru şi ce înseamnă această bătălie pentru fiecare dintre noi. Prin asocierea dintre mesajul vechilor scripturi sacre cu datele ştiinţifice şi mărturiile insider-ilor, David ajunge la o concluzie uimitoare, potrivit căreia pământul este pe punctul de a trece printr-un eveniment cosmic masiv care va transforma în totalitate materia, energia, conştiinţa şi viaţa biologică aşa cum le cunoaştem noi la ora actuală, învingându-le o dată pentru totdeauna pe marile personaje malefice ale epocii noastre.

DAVID WILCOCK este un autor, conferenţiar profesionist, producător de filme, cercetător al civilizaţilor antice, al ştiinţei conştiinţei şi al noii paradigme a materiei şi energiei. Gândurile şi cunoştinţele sale sunt împărtăşite cu sute de mii de oameni prin intermediul site-ului lui David, DivineCosmos. com. Primele sale două cărţi, Investigaţii revelatoare asupra câmpului conştiinţei şi Cheia sincronicităţii, au fost bestselleruri New York Times. David locuieşte în California.

Conexiuni online

www. DivineCosmos. com

www. twitter. com/David. Wilcock

www. facebook. com/TheDivineCosmos

Caracteristici

  • Numărul de pagini: 512
  • Formatul în cm. (l x L x g): 13 x 20 x 2. 2
  • I. S. B. N.: 978-606-756-019-0
  • Traducerea din limba engleză: Cristian HANU
  • Titlul original: The Ascension Mysteries: Revealing the Cosmic Battle Between Good and Evil
  • Coperta: Paper back cu clapete

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0469 sec