Cheia Sincronicităţii - Inteligenţa ascunsă care susţine Universul şi care te călăuzeşte

Cheia Sincronicităţii - Inteligenţa ascunsă care susţine Universul şi care te călăuzeşte
Preț: 59,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-8420-41-7
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 449
Format: 16,5 x 23,5

DESCRIERE

„În cartea Investigaţii revelatoare asupra câmpului conştiinţei am combinat 30 de ani de cercetări extensive, încercând să răspund la cât mai multe din marile mistere ale Universului, scop în care am prezentat peste o mie de referinţe academice pentru a-mi susţine punctul de vedere. Ulterior am înţeles însă că simpla prezentare a faptelor nu este întotdeauna suficientă. Pentru a înţelege cu adevărat cum operează Universul, noi trebuie să ne rafinăm studiul dincolo de nivelul gândurilor şi al sentimentelor, intrând în arena experienţelor directe şi personale. Pe acest nivel, sincronicitatea devine cheia care deschide poarta către marile mistere ale Universului”.
– Capitolul 3, „Ce este sincronicitatea?“
Ştiinţa şi spiritul au început în sfârşit să cadă de acord. Există o stafie în maşinărie. Viaţa de pe Pământ nu este nici pe departe atât de aleatorie sau de întâmplătoare cum s-a crezut până nu demult. Sincronicitatea este un instrument puternic, care acţionează în fiecare zi asupra noastră şi care ne ajută să ne trezim şi să ne redescoperim adevărata identitate, iar ea se poate petrece inclusiv la o scară mult mai mare, manifestându-se prin ciclurile istoriei, aşa cum vom vedea în continuare. Dacă cercetările doctorului Newton sunt corecte, înseamnă că o mare parte din experienţele noastre sunt coordonate din lumea de dincolo, lucru valabil inclusiv pentru anumite cicluri temporale foarte precise de-a lungul cărora evenimentele se repetă cu o acurateţe uimitoare. Aceste informaţii ne pot ajuta dramatic să ne trezim în faţa realităţii mult mai mari în care trăim, lucru valabil îndeosebi pentru cei însetaţi de dovezi concrete. Aceste cicluri pot avea o durată de sute sau mii de ani şi pot opera cu o exactitate şi o eficacitate uluitoare.

Noua ştiinţă pe care o propovăduiesc afirmă că tot ceea ce există este viu, inclusiv planetele, stelele şi galaxiile. Fiecare nivel al Universului, de la cel cuantic la cel galactic, are o structură energetică ascunsă, al cărui motor este pulsul cosmic, ce ne influenţează direct liberul arbitru. Potrivit seriei Legii lui Unu, pulsul inimii noastre fizice este oglinda holografică a acestei realităţi mai mari care ne înconjoară de pretutindeni. Pe măsură ce planeta noastră trece prin diferite regiuni energetice, noi experimentăm influenţe diferite. Gândurile pe care le emitem şi acţiunile pe care le întreprindem sunt ghidate de această arhitectură ascunsă a timpului, lucru valabil inclusiv pentru cei mai negativi oameni. Sincronicitatea devine astfel o ştiinţă, ieşind din domeniul subiectivismului personal şi intrând în cel al obiectivităţii uşor de dovedit.
– Capitolul 9, „Eroul şi povestea lui“
„Magnifică... Există foarte multă ştiinţă de bună calitate aici, în cea mai mare parte inedită pentru cititorii occidentali.“
– Graham Hancock, autorul cărţii Amprentele zeilor
„Autorul ne spune o poveste la fel de alertă şi de fascinantă ca un roman de science-fiction.“
– Kirkus reviews
„David Wilcock este un investigator dedicat şi pasionat, ferm hotărât să înţeleagă acest capitol din istoria noastră colectivă.“
– New Dawn Magazine
Investigaţii revelatoare asupra câmpului conştiinţei a stat pe lista de bestselleruri ale ziarelor New York Times, Wall Street Journal şi USA Today. Cartea descrie ştiinţa ascunsă şi profeţiile pierdute ce ne pot ajuta să înţelegem mai bine lumea în care trăim. În noua sa carte, Cheia sincronicităţii, David Wilcock ne prezintă o investigaţie incredibilă a factorilor care stau la baza acestei noi înţelegeri a manierei în care funcţionează Universul, oferindu-ne dovezi că tot ceea ce există în viaţa noastră nu numai că este interconectat, dar influenţează inclusiv restul lumii.

Prin folosirea istoriei, astrologiei şi teoriei sincronicităţii, dar şi a unor concepte precum fractali, geometrie spirituală, fizică cuantică şi alte aspecte ale cercetării de ultimă oră, Wilcock dovedeşte că există o arhitectură ascunsă a timpului care călăuzeşte indivizii şi naţiunile către iluminare de-a lungul unui sistem pe care Joseph Campbell îl numeşte Călătoria Eroului.. Evenimentele istorice se petrec în cicluri repetitive şocant de precise. Dacă vom înţelege şi vom identifica legile ascunse care guvernează destinul indivizilor şi naţiunilor prin intermediul „sincronicităţilor“ aparent întâmplătoare, vom descoperi un tipar remarcabil care ne va ajuta să ne trăim mai armonios viaţa în această lume nesigură şi generatoare de confuzie.

Caracteristici
Numărul de pagini: 449
Formatul în cm. (l x L x g): 16, 5 x 23, 5 x 2
I. S. B. N.: 978-606-8420-41-7
Traducerea din limba engleză: Cristian HANU
Titlul original: The Synchronicity Key: The Hidden Intelligence Guiding the Universe and You

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0172 sec