Geografie. Caiet de lucru. Clasa a V-a

DESCRIERE

ata PRINCIPALELE ATUURI ale caietului editat de CD PRESS, editura cu peste 23 de ani de experienta in realizarea de manuale si auxiliare scolare de calitate:

- Caietul de activitati pentru elevii din clasa a Va��a este elaborat pe unitati tematice si prezentat intra��o forma deosebit de atractiva.
- Este realizat in conformitate cu noua programa scolara in vigoare.
- Intr-o abordare moderna, este incurajat lucrul individual, oferind elevilor o varietate de exercitii si spatii de lucru generoase, destinate exersarii notiunilor din manual.

Caietul face parte dintr-un pachet educational extins, alcatuit din:

- Manual de Geografie clasa a V-a, declarat castigator in cadrul licitatiei MEN 2017;
- Atlas Geografic scolar;
- Terra Magazin;
- Ghidul profesorului (planificare anuala, proiectarea unitatilor de invatare, sugestii metodologice) descarcabil GRATUIT pe www. cdpress. ro;

Este creat de o echipa de autori cu o vasta experienta la catedra si in realizarea de materiale educationale:

- Marius-Cristian NEACSU, absolvent si doctor in Geografie al Universitatii din Bucuresti, conferentiar universitar in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, cu peste 15 ani de experienta in domeniul educational si didactic, autor si co-autor al mai multor manuale de Geografie pentru diverse niveluri de invatamant, caiete de lucru, culegeri de teste pentru diverse niveluri de examinare (teste nationale, bacalaureat, admitere la facultate etc.) si alte lucrari stiintifice, de stricta specialitate (carti, articole - peste 65 de titluri).

- Mihaela si Dorin FISCUTEAN, profesori gr. I, pregatesc, in fiecare an, lotul olimpic national de geografie pentru participarea la Olimpiada Internationala de Geografie, cu rezultate unice in istoria acestei competitii: zeci de medalii de aur si castigatori anuali ai locului I, pozitionand mereu Romania in topul clasamentului pe tari.

- Ciprian MIHAI, profesor, doctor in Geografie al Universitatii "Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.

- Ionela POPA, doctor in Geografie al Universitatii "Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.


Autori: Marius-Cristian NEACSU, Mihaela FISCUTEAN, Dorin FISCUTEAN, Ciprian MIHAI, Ionela POPA
Anul aparitiei: 2019
Numar pagini: 48
Format: 21x26

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0191 sec