Gandurile unei lesbiene

Gandurile unei lesbiene
Preț: 13,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 118
Categoria: Memorii/Jurnal

DESCRIERE

Numele meu este Alexuta si traiesc intr-un univers plasmuit de imaginatie.
Puterea pe care o am de a razbi intr-o lume rece si vitrega, este insasi detasarea fiintei mele de toata imaginea cruda si adevarata al acestui sistem.
Mi-a placut dintotdeauna sa mi se spuna ca sunt prea copilaroasa si prea naiva, de aceea, prin acest material mi-am imbinat cele doua lumi: lumea reala si lumea de vis.
Nu de putine ori mi s-a intamplat sa am momente in care sa ma refugiez in coltul magic al gandirii mele, unde realitatea devine ceea ce vreau eu; acolo se desluseste orice enigma si orice problema isi gaseste solutia pe o cale pasnica; acolo totul este posibil; exista armonie ca o stare generala si exista intelegere.
Adun elemente din viata reala si le transpun in povestea mea, formand strategii si dezbateri pe diverse teme, urmarind un singur deznodamant: pacea intre oameni.
Tanjesc la linistea interioara ce poate fi redata de catre simplul accept al celor din jur.
Adesea, cursul povestii prinde o caracteristica mult prea fabuloasa, de aceea, la o simpla apreciere ma opresc si refac cursul intamplarilor pentru a le reda o nota cat mai credibila si mai usor de realizat. Dumnezeu este ce vreau eu sa fie, iar evenimentele reale se vor reflecta vizibil distorsionate.
Aceasta opera literara se doreste a cocheta cu fictiunea; Simpla asociere cu realitatea ramanand la latitudinea fiecaruia. Cititorii trebuie sa respecte continutul acestui material si sa retina faptul ca totul este doar o expunere a unei pareri.
Dupa cum imi place sa spun, totul este relativ, inclusiv adevarul sau realitatea, astfel, opera literara in care eu m-am insirat, este conceputa in asa fel ca toti cititorii sa se regaseasca printre randurile ei intr-un mod independent.
Astfel, o persoana care nu neaparat este gay, se poate identifica prin mine, datorita trairilor interioare si intelegerii sufletului; identificarea fiind realizata datorita apartenentei cititorului la cauza mea. Este o carte adaptata intr-o asa maniera incat sa prinda o forma unica pentru fiecare cititor in parte; izbitoarea asemanare cu realitatea fiind posibila datorita faptului ca sursa de inspiratie este insasi viata cotidiana. Garantez a fi cat se poate reala povestea de dragoste dintre mine si Printesa, careia ii multumesc din suflet pentru tot sprijinul pe care mi l-a oferit.
Este una dintre putinii oameni care au inteles ca sunt mai speciala, mai visatoare si ca plutesc undeva intr-o lume cam rupta de realitate. Adevarul se reflecta de asemenea in toate sentimentele sincere pe care le impartasesc, fie acelea pozitive sau negative. Primii pasi spre intelerere ar fi: sinceritatea si dialogul pe care suntem dispusi sa il purtam.
Doresc aceasta opera sa fie o mana intinsa catre cei care sunt deschisi spre acceptare si intelegere. In alte conditii, fara sa stiti ca sunt lesbiana, personalitatea mea tanara, naiva si jucausa nu v-ar fi permis sa nu ma indragiti. Starea mea naturala nu urmareste niciun tipar, sunt un suflet de copil inca nematurizat si care se vrea a razbi cu usurinta printre toate greutatile vietii, ignorand cruntul adevar. Asadar, nu-mi ramane de spus decat ca va las in compania gandurilor mele, cu mentiunea ca va apreciez rabdarea si intelegerea ulterioara de care veti da dovada.
Data aparitiei: 31. 03. 2010
118 pagini

RECENZII

Rating general
5 (2 recenzii)
5 stele
2
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5
va iubesc lesbiene
5
da..sunt lebi si nu vad nimic iesit din comun.suntem oameni si nu inteleg dece suntem aratate cu degetul de semenii nostri ce ne considera"persoane anormale"sau "bolnave".avem sentimente,emotii ca orice om..dar mai presus de toate astea..stim sa apeciem natura feminitatii cea ce nu stie partea masculina..femeia e o regina si trebuie iubita,pretuita si respectata.tot ce e frumos se gaseste in imaginea femeii!!!
Created in 0.024 sec