Dreptul afacerilor 2012

Dreptul afacerilor 2012
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2012
Pagini: 516
Format: 17x24
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Cercetarea rolului dreptului afacerilor prezinta importanta din mai multe puncte de vedere. In primul rand, ea ne arata ca structura politico-juridica interna si internationala actuala se explica nu numai sincronic, ci si diacronic, prin legatura cauzala a succesiunii fenomenelor sociale din trecut cu fenomenele din prezent, ce constituie functional, premisele evenimentelor de maine.

Lucrarea Dreptul afacerilor isi propune sa abordeze si sa particularizeze rolul dreptului afacerilor, raporturile dintre acesta si structurile statale ori internationale chemate sa asigure aplicarea normelor acestuia, intrucat suntem in prezenta unui proces complex, cu implicatii si complicatii, dar un proces istoric al evolutiei dreptului planetar, in general.

Aceasta lucrare este scrisa pentru studenti, juristi si economisti de toate categoriile, tuturor celor implicati in fenomenul guvernarii ori cel al administrarii. De asemenea, ea poate fi consultata si de alti specialisti interesati de problemele domeniului dreptului afacerilor, oferind informatii despre ce ar trebui facut in mod practic pentru democratizarea relatiilor de afaceri.

Date tehnice

Titlu: Dreptul afacerilor 2012
Pret: 35,00 RON
ISBN: 978-973-127-824-7
Format: Academic 17x24 mm
Pagini: 516

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.045 sec