Dieta Engine 2 - Salvează-ţi viaţa în 28 de zile

Dieta Engine 2 - Salvează-ţi viaţa în 28 de zile
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8420-35-6
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 352
Format: 13x20
Categoria: Diete

DESCRIERE

– Planul unui pompier din Texas care reduce colesterolul şi topeşte kilogramele
Dieta Engine 2: „Salvează-ţi viaţa în 28 de zile” – Planul unui pompier din Texas care reduce colesterolul şi topeşte kilogramele
Previziunea mea este că această carte va fi la fel de eficientă ca orice altă carte de pe piaţă, în transmiterea unui mesaj extrem de important pentru sănătate într-un mod dintre cele mai personale. Citiţi-o; o să vedeţi ce vreau să spun.

T. Colin Campbell, PhD
Professor Emeritus de biochimie nutriţională
Universitatea Cornell, Ithaca, New York
Coautor (împreună cu Thomas M. Campbell II) al cărţii Studiul China
 
DIETA CARE SCHIMBĂ MODUL DE ALIMENTAŢIE

Cu acest plan inovator, oricine poate să slăbească, să îşi scadă colesterolul, să reducă semnificativ riscul de boală şi să îşi refacă forma fizică în numai câteva săptămâni.

Atlet profesionist devenit pompier, Rip Esselstyn este obişnuit să facă faţă urgenţelor. Aşa că, atunci când a aflat că vreo câţiva din colegii lui pompieri din Austin, Texas aveau probleme grave de sănătate – mai mulţi dintre ei aveau colesterolul ridicat (cel mai ridicat era 344!) – el a trecut la acţiune şi a elaborat un plan de salvare a vieţii pentru staţia de pompieri.

Toţi cei care au urmat programul lui Rip au slăbit (unii chiar şi peste 9 kg); le-a scăzut colesterolul (colesterolul persoanei care avea 344 a ajuns la 196) şi au remarcat o îmbunătăţire a stării generale de sănătate. Acum, Rip îşi prezintă planul său verificat în... DIETA ENGINE 2.

Avându-l pe Rip ca antrenor expert şi factor motivaţional, vă veţi transforma viaţa şi stilul de viaţă în decurs de o lună. Planul său de nutriţie, alimentat de plante, se bazează pe o dietă de alimente integrale, inclusiv cereale integrale, fructe proaspete, legume, păstăi, alune, nuci şi seminţe. Acest ghid nepreţuit cuprinde următoarele:
  • Zeci de reţete simple şi delicioase – de la clătite la pizza, mâncăruri Tex-Mex şi deserturi fabuloase de ciocolată – care vă vor face să aşteptaţi cu nerăbdare fiecare înghiţitură;
  • Sfaturi de stocare a alimentelor care vă vor scăpa de panica poftelor inevitabile şi a gustărilor pe fugă;
  • Îndrumări de meniu care vă vor permite să mâncaţi în oraş, oriunde şi ori de câte ori doriţi;
  • Programul simplu de mişcare al lui Rip, inspirat de exerciţiile pompierilor, care vă va stimula metabolismul şi vă va topi grăsimea.

Aprobat din punct de vedere medical, uşor de urmat şi uluitor de eficient, Dieta „Engine 2” este recomandată pentru oricine doreşte să avanseze considerabil în ceea ce priveşte starea sa de sănătate, greutatea corporală şi starea de bine – şi toate astea, fără eforturi considerabile.
„Îl cunosc pe Rip de peste douăzeci de ani, timp în care el a servit drept motivaţie pentru mulţi oameni. Această carte minunată îi va inspira pe toţi cei care o citesc să îşi schimbe viaţa şi să îşi optimizeze starea de sănătate.”

– Lance Armstrong,
Supravieţuitor în lupta cu cancerul,
campion de şapte ori în Turul Franţei

„Vrei să fii puternic ca un pompier texan? Sau sănătos ca un atlet profesionist de triatlon? Atunci urmează sfaturile minunate ale lui Rip Esselstyn, care este şi una, şi alta. Această carte poate să îţi salveze viaţa – fie că eşti femeie sau bărbat. O recomand cu căldură!”

– Dean Ornish, fondator şi preşedinte al
„Institutului de cercetare în medicina preventivă”,
profesor clinic de medicină la Universitatea California,
San Francisco şi autor al lucrărilor Revoluţie în terapia bolilor de inimă şi Spectrul

„Rip Esselstyn a trăit o viaţă de erou şi în această carte plină de inspiraţie îşi împărtăşeşte dedicarea pentru o stare bună de sănătate.

Cu un plan simplu şi structurat pe paşi, alături de o mulţime de idei practice şi de reţete minunate, cartea reprezintă ghidul suprem către sănătate şi viaţă lungă.”

– Neal D. Barnard, profesor asociat adjunct de medicină
Facultatea de Medicină a George Washington University
„Pompierul Rip Esselstyn este un salvator de vieţi – şi nu numai într-un singur mod. Această carte vă oferă un plan de alimentaţie uşor de urmat şi satisfăcător chiar şi pentru cei mai bărbaţi dintre bărbaţi.”

– Rory Freedman

Mănâncă mai mult. Slăbeşte mai mult.
– Rip Esselstyn


Caracteristici

  • Numărul de pagini: 352
  • Formatul în cm. (l x L): 13 x 20
  • I. S. B. N.: 978-606-8420-35-6
  • Traducerea din limba engleză: Laura Cristiana
  • Titlul original: The Engine 2 Diet: The Texas Firefighter`s 28-Day Save-Your-Life Plan that Lowers Cholesterol and Burns Away the Pounds

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.053 sec