Cunoaşterea de sine. Călătorie spre fiinţa interioară

Cunoaşterea de sine. Călătorie spre fiinţa interioară
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 206
Format: 13x22

DESCRIERE

Cărţile cu caracter esoteric şi literatură de specialitate furnizează o sumedenie de informaţii privitoare la aură omului, viaţă în astral, telepatie, imaginaţie creatoare, hipnotism, puteri paranormale şi altele de acest fel. Toate sunt concepte pe care ni se întâmplă să le privim cu un anumit grad de suspiciune, cauzat de sursele mai mult sau mai puţin demne de încredere.

Lobsang Rampa, unul dintre cei mai respectaţi autori în domeniu, a căutat prin intermediul vastei sale opere să pună la îndemâna cititorilor acele informaţii care să ducă la descoperirea puterilor latente în fiecare; bine întrebuinţate, aceste însuşiri nebănuite pot duce la dezvoltarea armonioasă a fiinţei umane şi la găsirea unor căi care să conducă la eliberarea de suferinţă şi la o viaţă optimizată.

Referindu-se la Cunoaşterea de sine, Rampa afirmă: Această lucrare este alcătuită dintr-o suită de lecţii de o factură mai deosebită şi este adresată celor care se interesează în mod sincer de misterele vieţii. La origine, acest material urma să constituie un curs prin corespondenţă, însă organizarea lui s-ar fi dovedit destul de anevoioasă. În cele din urmă am preferat să prezint materialul într-o carte. Dacă vă veţi mărgini doar la simplă parcurgere a acestei lucrări, veţi constata că aţi realizat deja un câştig important; dacă însă o veţi studia cu atenţie, câştigul va fi considerabil. Pentru a vă veni în ajutor, lecţiile au fost precedate de nişte instrucţiuni care ar fi trebuit să însoţească cursul prin corespondenţă, preconizat iniţial"

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.017 sec