Cum să slăbeşti peste noapte

Cum să slăbeşti peste noapte
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8309-94-1
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 432
Format: 13x20
Categoria: Diete

DESCRIERE

PLANUL SIGUR CA SĂ SCAPI PENTRU TOTDEAUNA DE KILOGRAMELE ÎN PLUS

Fie că vrei să scapi de 2-3 kilograme sau de 20, acest plan va da rezultate spectaculoase. Vei slăbi în jur de un kilogram de la o zi la alta, stimulându-ţi metabolismul cu shake-uri săţioase în Programul de o zi. Organismul tău va continua să ardă grăsimi în Programul de şase zile, cu un plan alimentar din care fac parte multe feluri delicioase, inclusiv gustări şi desert. Exerciţiile fizice recomandate intensifică arderile, redând fermitate corpului tău pe măsură ce kilogramele se topesc.

Planul recomandat de Dr. Caroline Apovian te va ajuta:
• Să slăbeşti peste noapte până la 3, 5 kilograme în prima săptămână
• Să reduci retenţia de apă şi balonarea
• Să-ţi menţii musculatura suplă
• Să ţii foamea la distanţă
• Să nu ajungi în faza de platou
• Să te simţi mai sănătoasă ca oricând

Cum să slăbeşti peste noapte nu este o carte oarecare printre cărţile de slăbit, ci CARTEA destinată celor care vor cu adevărat să slăbească foarte repede şi în modul cel mai sănătos şi durabil.
Dr. GEORGE L. BLACKBURN, membru asociat al Departamentului de Nutriţie şi şef al catedrei de Nutriţie medicală de la Facultatea de Medicină a Universităţii Harvard

Reperul suprem pentru oricine încearcă să slăbească. Această dietă unică oferă ceea ce caută cu disperare toţi cei care ţin un regim de slăbit: un plan uşor de urmat pentru a slăbi repede şi mult, cu rezultate durabile, îmbunătăţindu-şi în acelaşi timp starea de sănătate şi devenind mai longevivi. Şi este prima astfel de carte care cucereşte şi ultima redută în lupta cu kilogramele: aceea a menţinerii unei mase musculare suple.
Dr. LOUIS J. ARONNE, profesor de medicină la Weill Cornell Medical College / New York Presbyterian Hospital şi autor al cărţii The Skinny, bestseller New York Times.

Dr. CAROLINE APOVIAN este specialist de top în controlul greutăţii, cercetător renumit, creator de tratamente şi profesor în domeniul obezităţii şi pierderii în greutate. Este coordonator la Centrul de Nutriţie şi Controlul Greutăţii al Universităţii Boston, precum şi profesor de medicină la Facultatea de Medicină a Universităţii Boston. Îi puteţi vizita situl la adresa: http://www. drapovian. com/

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.057 sec