Codul Fiscal Comparat 2009 - 2011 (cod + norme)

Preț: 130,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 1840
Format: 16,5 X 23,5

DESCRIERE

“Codul Fiscal Comparat (cod + norme)”– concept initiat si dezvoltat de editura “Con Fisc”, este o lucrare cu aparitie anuala neîntrerupta începând cu anul 2005.Avantajul acestei lucrari consta în prezentarea simultana a variantelor unui articol din codul fiscal, pentru doua exercitii fiscale succesive, cu evidentierea grafica a textului nou. Atasarea normelor la fiecare articol în parte, este de asemenea, un procedeu aparut pentru prima oara la editura “Con Fisc”, o data cu prima lucrare de acest gen “Codul Fiscal Comparat 2004-2005 (Cod + norme)”, interclasarea cod-norme, fiind perfectionata an de an.Cartea, prezentata sub forma unui document “all-in-one”, este rezultatul valorificarii unei bibliografii continând:

- 75 de modificari directe aduse codului fiscal sau normelor metodologice;

- 18 decizii ale Comisiei Fiscale Centrale

- peste 140 acte adicente relevante si / sau modificari ale acestora,devenind astfel cel mai complet instrument documentar fiscal.La sfârsitul fiecarui titlu din Codul Fiscal se regasesc, sub forma unor Anexe, într-un format consolidat sau comparat, dupa caz, toate reglementarile date în aplicarea articolelor din cod, ordonate dupa numarul articolului la care se refera.

Au fost adaugate concluzii din deciziile Curtii Europene de Justitie, pentru notiuni / concepte aferente TVA precum: persoana impozabila, institutiile publice, operatiuni impozabile, transferul de active sau scheme speciale pentru agentiile de turism (vol. 2). Vom regasi si un tablou sinoptic privind analiza comparativa, în cazul preturilor de transfer, inspirat din Ghidul OECD privind Preturile de Transfer (art. 11, volumul 1) sau un sumar al unei conventii standard pentru evitarea dublei impuneri (vezi Titlul V).Dupa Codul Fiscal Comparat 2004 – 2006, aceasta este a doua lucrare ce acopera 3 ani de legislatie fiscala, dovedindu-se în timp deosebit de utila pentru inspectorii fiscali, auditori, consultanti si contribuabili deopotriva.

Data aparitiei: 15 Februarie 2011

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0156 sec