BACALAUREAT 2014 LIMBA SI LITERATURA ROMANA in 30 de saptamani.

DESCRIERE

Editura SIGMA pune la dispozitia absolventilor de liceu Ghidul de pregatire pentru bacalaureat la Limba si literatura romana - 2014. Acest ghid se adreseaza elevilor de liceu de la toate filierele, toate profilurile si toate specializarile.
Lucrarea cuprinde:
• Calendarul si metodologia de desfasurare a examenului de Bacalaureat;
• Programa scolara pentru Bacalaureat la Limba si literatura romana;
• Subiectele date in sesiunile din anii scolari 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012 si 2012-2013 insotite de posibile variante de raspuns;
• Planificarea materiei pentru examen pe cele 30 de saptamani de scoala, astfel incat elevul stie ce test trebuie sa rezolve pentru a recapitula anumite notiuni.
• 40 de modele recapitulative (propuse de autorii ghidului) asemanatoare cu cele propuse de M.E.C.T.S.;
• Notiuni privind formarea si evolutia limbii romane, elemente de stilistica, de limbaj poetic, de prozodie, notiuni despre curentele culturale si literare, periodizarea literaturii romane, valoarea stilistica a partilor de vorbire, precum si conceptele operationale referitoare la proza, poezie si dramaturgie.
Rezolvarile propuse in aceasta lucrare sunt doar orientative, elevii le pot adapta in functie de nivelul de cunostinte.

Detaliile cartii:

Autor: M. Buga-Moraru, E. Bulboaca, G. Camarasu, I. Capatana, D. Caprar, S. Ciorogar, N. Cranganu, I. Danetiu, A. Dragomirescu, L. Duican, D. Dutescu, V. Fuica. M. Gheorghe, E. Iakab, B. Ibadula, ...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0145 sec