Accesarea de fonduri europene nerambursabile pentru agricultura in perioada 2014-2020: ghid esential pentru afaceri

Accesarea de fonduri europene nerambursabile pentru agricultura in perioada 2014-2020: ghid esential pentru afaceri
Preț: 67,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-7943-71-2
Anul publicării: 2014
Pagini: 400
Categoria: Business

DESCRIERE

Cartea cuprinde 400 de pagini bine documentate de o echipa de consultanti cu o vasta experienta in accesarea de fonduri europene nerambursabile sub atenta supraveghere a doamnei Valerica Morar.

Ghidul se adreseaza tuturor celor interesati de obtinerea fondurilor europene nerambursabile, inclusiv celor care au deja un consultant, dar vor sa inteleaga si sa verifice procesul. Este de asemenea indicat sa consultati ghidul si atunci cand va aflati in fazele premergatoare procesului, precum si la realizarea documentatiei specifice accesarii fondurilor nerambursabile.

In ghid se regasesc si informatii despre: Ce posibilitati ai pentru a-ti infiinta sau extinde propria afacere; Cum poti afla daca ideea ta de proiect poate primi finantare nerambursabila de la U.E.; Realizarea proiectului de finantare. Greseli de evitat; Conditiile de eligibilitate ale solicitantului. Tipuri de cheltuieli eligibile; Pasi concreti in realizarea unui proiect de la A la Z; Zone cu potential agricol mediu si ridicat – Repartitia pe tipuri de culturi si localitati; Lista completa cu documentele necesare intocmirii dosarului de finantare; Modele de proiecte aprobate pentru finantarea nerambursabila: Afacerea cu albine; Ferma gaini outoare; Ferma de porci; Livada de pomi; Sera de legume; Modele de contracte necesare accesarii fondurilor europene nerambursabile.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.048 sec