Pioni in joc

Pioni in joc
Preț: 29,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 384
Format: 13x20
Categoria: Istorie

DESCRIERE

Pioni in joc

Aceasta este povestea adevarata a unei intrigi internationale in care aventura, coruptia, mita, alaturi de asasinatul politic sunt impletite si prezentate asa cum nu a mai fost facut pana acum.

Este povestea in care ni se spune cum diferite grupuri de oameni ateist-materialiste au jucat in toate „partidele de sah” internationale, pentru a decide care grup anume va detine, in cele din urma, controlul deplin asupra bogatiilor, resurselor naturale si a fortei de munca din lumea intreaga.

Se explica, de asemenea, modul in care aceasta „partida” a ajuns la etapa ei finala.

Internationala Comunista si Internationala Capitalista (amandoua avand intentii totalitariste) si-au dat temporar mana pentru a lichida crestinatatea. Desi lucrurile sunt la modul serios decise, totusi situatia nu este fara iesire, fara sperante.

Solutia este sa punem capat jocului pe care Internationala Conspiratorilor il joaca in acest moment, inainte ca un grup sau altul cu gandire totalitarista sa-si impuna ideile asupra restului umanitatii.

„Iluminatii” au ajuns in zilele noastre sa obtina controlul presei si al tuturor agentiilor care distribuie informatii publicului. Stirile si informatiile sunt denaturate in asa fel incat omenirea sa ajunga sa creada ca Guvernul Mondial este singura solutie la toate problemele noastre.

Povestea este senzationala si socanta in acelasi timp, dar este si educationala, intrucat prezinta Adevarul. Autorul ofera de asemenea si solutii practice la problemele pe care atat de multi oameni le considera de nerezolvat.

CUPRINS:

Despre autor
Prezentare succinta a capitolelor

Conspiratia internationala. Introducere

Capitolul 1. Miscarea Revolutionara Mondiala

Capitolul 2. Oamenii care au pus la cale Revolutia Franceza din anul 1789
Explicarea planului pe termen lung a Miscarii Revolutionare Mondiale. Modul in care luxul, coruptia si mita sunt folosite pentru a santaja si a corupe oameni influenti pentru a face voia conspiratorilor. Explicarea modului in care ei folosesc terorismul si multimea. Ne explica modul in care „instrumentele” imediat ce au fost folosite pentru scopul propus, sunt apoi eliminate. Descrie Masoneria Marelui Orient si conexiunile sale cu Miscarea Revolutionara Mondiala.

Capitolul 3. Caderea lui Napoleon

Capitolul 4. Revolutia Americana

Capitolul 5. Manipularea Monetara

Capitolul 6. Evenimentele care au precedat Revolutia Rusa. Lenin

Capitolul 7. Revolutia rusa – 1917

Capitolul 8. Intriga politica 1914-1919

Capitolul 9. Tratatul de la Versailles

Capitolul 10. Stalin

Capitolul 11. Revolutia din Spania

Capitolul 12. Razboiul civil din Spania

Capitolul 13. Franco

Capitolul 14. Domnia terorii revolutionare

Capitolul 15. Evenimentele care au dus la Cel de-al doilea Razboi Mondial

Capitolul 16. Izbucnirea celui de-al doilea Razboi Mondial

Capitolul 17. Pericole ce ne ameninta in zilele noastre

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.022 sec