NUMEROLOGIE PENTRU TOTI

NUMEROLOGIE PENTRU TOTI
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Ediția: a II-a
Pagini: 200
Categoria: Divinatie

DESCRIERE

Numerele ne vorbesc de milenii. Mai mult decat atat: ne caracterizeaza. Numerologia este studiul semnificatiei numerelor si al implicatiilor acestora in viata noastra de zi cu zi. La intrebarea fundamentala „Cine sunt si ce trebuie sa fac?”, numerologia nu va ofera un raspuns imediat, dar va permite sa va gasiti singuri solutiile cele mai potrivite.
Numerologia nu va prezice viitorul, ci va prezinta anumite potentialitati individuale care trebuie exploatate, perioade nefavorabile din viata care pot fi depasite fara daune majore, relevandu-va calea pe care trebuie sa mergeti pentru a va indeplini menirea.
Invatati sa aflati cine sunteti si care va sunt posibilitatile cu ajutorul unor calcule simple si a unei interpretari a numerelor ale carei secrete vi le dezvaluie Jean-Daniel Fermier. Conform numerologiei, numele si prenumele pe care la purtati nu sunt intamplatoare, asa cum nu este intamplatoare data la care v-ati nascut. Deveniti stapan pe existenta dumneavoastra descoperind vibratiile si ciclurile care va sunt favorabile. Aflati cum sa identificati momentul optim pentru luarea unei decizii importante, cum sa infruntati dificultatile vietii, sa ghiciti care sunt intalnirile cu adevarat decisive si sa negociati suferintele din amor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.051 sec