Intelepciunea chakrelor

Intelepciunea chakrelor
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 446
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Intelepciunea chakrelor. Cele sapte chakre si dezvoltarea personala - Anodea Judith

De ce credeţi că împreunăm mâinile la piept atunci când ne rugăm?

De ce simţim fluturaşi în stomac înaintea unei întâlniri romantice?

De ce regii erau unşi pe creştetul capului, înainte de a avea dreptul să poarte coroana?

Pentru că – aşa cum au descoperit vechii hinduşi – avem în corp şapte centri de energie care, odată activaţi, ne permit să devenim oameni în sensul deplin al acestui cuvânt.

"Citiţi această carte cu răbdare. În ea sunt multe de digerat. Faceţi astfel încât chakrele să devină o lentilă prin care să puteţi privi viaţa şi lumea. Călătoria este plină de evenimente şi bogat colorată. Lăsaţi să vi se arate Podul Curcubeului din suflet, astfel încât să vă puteţi urma calea!" Anodea Judith

Fragmente din carte:

…trupul este un vehicul al conştiinţei. Chakrele sunt roţi ale vieţii, care transportă acest vehicul prin diferite încercări, suferinţe şi transformari.

Pentru a conduce acest vehicul cu pricepere, avem nevoie de un manual de utilizare, precum şi de o hartă care să ne arate cum să navigam prin teritoriile pe care le străbate vehiculul nostru.

Cartea de faţă este o hartă pentru această călătorie a conştiinţei. O puteţi considera şi drept un ghid de folosire a sistemului chakrelor.

Ca orice altă hartă, nici aceasta nu o să vă spună unde să mergeţi, dar vă va ajuta să mergeţi pe traseul ales chiar de dumneavoastră. Principalul său obiectiv este integrarea celor şapte niveluri arhetipale care ne influenţează viaţa.

Având această hartă, vom putea porni în călătorii minunate. Ca pentru orice altă călătorie, şi pentru aceasta va trebui să ne pregătim, însuşindu-ne câteva informaţii de bază: sistemele psihologice, contextul istoric in care a apărut sistemul chakrelor, un studiu aprofundat referitor la ce sunt chakre-le cu adevărat şi la curenţii de energie care le traversează.

Aceasta pregătire ne învaţă limba de care vom avea nevoie pe durata călătoriei. Apoi vom fi pregătiţi să pornim la drumul propriu-zis, căţărându-ne pe coloana vertebrală, din chakră în chakră.

Fiecare chakră care ne apare în cale este un pas înainte făcut pe conţinuumul dintre materie şi conştiinţă.

Aşadar, această călătorie va cuprinde diferite domenii ale vieţii noastre, pornind de la nivelul somatic al conştientizării fizice şi instinctuale, trecând prin nivelul interpersonal al interacţiunilor sociale şi ajungând în cele din urmă pe tărâmurile mai abstracte ale conştiinţei transpersonale.

Atunci când toate cele şapte chakre sunt înţelese, deschise şi legate între ele, vom fi construit deja un pod între spirit şi materie, ajungând să înţelegem că noi înşine suntem Podul Curcubeului, care face legătura între Cer şi Pământ…


CUPRINS:


Prefaţă la ediţia în limba română.

Capitolul 1.Şi roata se învârte

Capitolul 2.Prima chakră: pământ

Capitolul 3.A doua chakră: apă

Capitolul 4.A treia chakră: foc

Capitolul 5.A patra chakră: iubire

Capitolul 6.A cincea chakră: sunet

Capitolul 7.A şasea chakră: lumină

Capitolul 8. A şaptea chakră: gând

Capitolul 9.Călătoria de întoarcere

Capitolul 10.Cum interacţionează chakrele

Capitolul 11.Chakrele şi planul relaţional

Capitolul 12.O perspectivă evolutivă

Capitolul 13.Chakre sănătoase la copii

Glosar
Bibliografie
Index

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.049 sec