Dezbateri cu Diavolii. Ce a auzit Swedenborg cand a fost in iad

Dezbateri cu Diavolii. Ce a auzit Swedenborg cand a fost in iad
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 208
Format: 13x20
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Dezbateri cu Diavolii. Ce a auzit Swedenborg cand a fost in iad

„Rautatea spiritelor rele nu-i poate rani pe cei protejati de Domnul“Spiritele rele isi manifesta deziluziile lor in privinta lui Dumnezeu si a relatiilor umane. Rose explica natura acestor experiente si a experientei lui Swedenborg in iad ca o masura a unui Dumnezeu milostiv care cauta mai degraba constrangeri decat razbunare?

Timp de un sfert de secol, Emanuel Swedenborg a vizitat taramurile subtile, unde Dumnezeu i-a ingaduit sa aiba anumite conversatii cu fiinte spirituale. In 1996, Fundatia Swedenborg a publicat Conversatii cu ingerii, care ne dezvaluie intelepciunea pe care spiritele raiului i-au impartasit-o lui Swedenborg.

Aceasta lucrare pereche prezinta intalnirile lui Swedenborg cu niste spirite de un alt gen, in povestiri ce sunt selectate din punct de vedere tematic de catre Donald Rose din mai multe lucrari ale lui Swedenborg. Spiritele rele isi manifesta deziluziile lor in privinta lui Dumnezeu si a relatiilor umane. Donald Rose explica natura acestor experiente si a experientei lui Swedenborg in iad ca o masura a unui Dumnezeu milostiv care cauta mai degraba constrangeri decat razbunare si care permite oamenilor sa aleaga o viata de iad, „dar ii abate spre Tun iad mai bland“. Introducerea lui Leonard Fox exploreaza conceptul lui Swedenborg despre rau in contextul diverselor religii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.043 sec