Călătorii îndepărtate

Călătorii îndepărtate
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Mister

DESCRIERE

„Lucrarea Călătorii îndepărtate este minunată. Ea descrie, pentru prima dată într-o manieră clar de înţeles, ciclul existenţei umane prin viaţă şi moarte”.

„O altă carte mult aşteptată, scrisă de Robert Monroe reprezintă o contribuţie majoră la modul în care înţelegem sufletul uman”.

– Dr. Charles T. Tart, University of California, Davis

„Ceea ce avem aici este, fără îndoială, o lucrare esenţială într-un domeniu de o importanţă majoră, dar în mare parte neluat în seamă.”

– Metapsychology

„Cartea Călătorii îndepărtate” este recomandată celor care sunt suficient de curioşi pentru a accepta noi idei despre cine sunt ei cu adevărat şi de ce sunt aici.”

– Common Boundary

Prin această lucrare clasică şi de succes, Călătorii îndepărtate, Robert Monroe le prezintă cititorilor extraordinarele lui călătorii în afara corpului, spre conştiinţa exterioară. Acum, după mai mult de un deceniu de cercetare psihologică şi parapsihologică, el ne vorbeşte despre o odisee complet nouă şi fascinantă, care ne poartă dincolo de dimensiunile cunoscute ale universului. Scrisă cu multă intuiţie şi discernământ, Călătorii îndepărtate ne oferă o nouă perspectivă asupra posibilităţilor nelimitate şi resurselor uitate, ale minţii umane.


Robert A. Monroe (1915 – 1995) a fost un pionier în explorarea experienţelor în afara corpului, iar CĂLĂTORII ÎN AFARA CORPULUI, prima sa carte, a devenit indiscutabil clasică în domeniu. Monroe a început să cerceteze şi să facă experimente legate de formele extinse ale conştiinţei umane, pe care le trăia el însuşi. Călătorii în afara corpului este o carte extraordinară, în care Monroe a înregistrat, cu obiectivitatea unui reporter, trăirile şi experimentele făcute de el însuşi. Aceste relatări ale experienţelor sale în afara corpului – trăite în stări dincolo de spaţiu, timp şi moarte – au adus mângâiere nenumăraţilor oameni care au trăit asemenea stări. Ele au atras atenţia cercetătorilor academici, medicilor, inginerilor şi multor alţi specialişti. Monroe şi un grup de cercetători au lucrat asupra unor metode de a induce şi de a controla anumite forme de conştiinţă, iar rezultatele au dus la dezvoltarea unei tehnologii de ghidare audio uşor de folosit, cunoscută ca sincronizare hemisferică, sau Hemi Sync®. În anul 1974, grupul de cercetători a devenit Institutul Monroe. Un an mai târziu, Monroe a obţinut primul dintre cele trei patente pentru metoda Hemi-Sync® de a modifica starea creierului, prin sunet.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.042 sec