ZODIAC CHINEZESC 2016 - Anul Maimuței de Foc

ZODIAC CHINEZESC 2016 - Anul Maimuței de Foc
Preț: 10,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 218

DESCRIERE

Existența astrologiei chineze se pierde departe, în trecut, în negura timpului. Legenda spune că, în jurul anului 550 î. H., Budha, presimțind că i se apropie sfârșitul, a chemat la el toate animalele. Douăsprezece au fost lighioanele care au dat curs chemării; în ordinea sosirii, acestea au fost: Șobolanul, Bivolul (Boul), Tigrul, Iepurele-de-câmp (Iepurele sau Pisica), Dragonul, Șarpele, Calul, Capra (Oaia), Maimuța, Cocoșul, Câinele și, în sfârșit, Mistrețul (Porcul). Pentru a le mulțumi pentru prezența lor, Budha a instituit câte un an în onoarea fiecăreia dintre ele: orice nou-născut va avea cu precădere trăsăturile creaturii care îi guvernează anul de naștere.
Anul 2016 este al Maimuței de Foc. Capricioasă și curioasă, Maimuța de Foc lasă în urmă, pe unde trece, bucurie și antren. Din 8 februarie 2016 și până pe 27 ianuarie 2017 vom fi sub domnia ei și poate că ne vom putea inspira din acest semn atât de viu pentru a lucra întru fericirea noastră, a tuturor.
Cartea detaliază cum va influenţa acest semn al Maimuţei fiecare zodie în parte. Previziunile cuprind domenii importante ale vieţii, precum dragostea (pentru cei aflaţi într-un cuplu sau celibatari), activitățile și munca, banii și bunurile, timpul liber, forma fizică și sănătatea, relaţiile cu prietenii şi familia. Sunt menţionate previziuni detaliate pentru fiecare element (Metal, Apă, Lemn, Foc, Pământ) şi pentru fiecare lună a anului. Nu lipsesc trucurile pentru a reuşi anul acesta în ce v-aţi propus, ce va constitui o provocare şi care ar fi priorităţile anului în funcţie de semnul zodiacal, dar şi cum veţi fi percepuţi de cei din anturaj, pentru ca anul 2016 să fie unul cu adevărat de excepţie!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0559 sec