Zeii nu ne-au parasit niciodata - Erich Von Daniken

Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 174
Categoria: Divinatie

DESCRIERE

Mult asteptata continuare a bestsellerului mondial "Amintiri despre viitor”
Publicata in urma cu peste 50 de ani, Amintiri despre viitor a declansat o schimbare a felului in care omenirea vedea cosmosul. Intr-o epoca a cursei spatiale militarizate, Eric von Däniken a afirmat cu indrazneala ca Pamantul, la inceputurile istoriei sale, a fost vizitat de fiinte extraterestre avansate, care au lasat urme in diferite zone ale globului terestru.
In urmatoarele cinci decenii, prin cele peste 40 de carti scrise, von Däniken si-a consolidat argumentatia potrivit careia planeta noastra a fost vizitata de extraterestri, iar Amintiri despre viitor a devenit un bestseller international.
Acum, in Zeii nu ne-au parasit niciodata, von Däniken sustine ca recentele progrese inregistrate in biotehnologie, astrofizica, inginerie si inteligenta artificiala nu fac decat sa-i valideze teoria astronautilor antici si ca specia umana se inscrie pe aceeasi traiectorie a colonizarii interplanetare, exact la fel cum a sugerat el ca a fost colonizat si Pamantul.
Printre subiectele tratate:
* Ce ar avea de castigat o specie extraterestra observandu-ne asa cum ne uitam noi la furnici?
* Ce au dorit acesti straini in ultimele mii de ani?
* N-ar putea sa ne lase in pace?
* De ce ne este atat de dificil sa le recunoastem existenta?

Fara doar si poate, astazi extraterestrii sunt activi si asta ne afecteaza pe toti.

Erich von Däniken este, dupa unele aprecieri, cel mai citit autor de nonfiction din lume. Cartile lui au fost traduse in 28 de limbi si s-au vandut in peste 65 de milioane de exemplare. Ideile lui au fost o sursa de inspiratie pentru mai multe seriale de televiziune, printre care marele succes al canalului History, Ancient Aliens.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0202 sec