Zâmbeşte fricii - Calea încrederii şi a neînfricării

Zâmbeşte fricii - Calea încrederii şi a neînfricării
Preț: 53,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2014
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Nenumărate sunt formele fricii care stăpânesc existenţa umană în aceste timpuri. Frica de viitor, frica de schimbare, de asumare a propriei străluciri, frica de judecăţile celorlalţi, frica de a fi noi înşine, frica de necunoscut, şi multe altele încă. A învinge frica este echivalent cu redescoperirea adevăratei naturi a Fiinţei şi cu ieşirea de sub imperiul iluziei. Procesul transformării interioare implică ieşirea de sub imperiul fricii.

Ţii în mână una dintre Cărţile Maestrului Interior. Un instrument excepţional care conţine răspunsuri la întrebări universale, formulate de un mare înţelept al timpurilor noastre, Chögyam Trungpa. Cu simplitate şi claritate el descrie instrumentele neînfricării, arta de a rămâne conectat cu natura fundamentală a propriei Fiinţe şi căile de a redobândi Încrederea în noi înşine şi în întreaga realitate a experienţei umane.

Zâmbeşte fricii este o carte impecabilă, care are darul de a inspira, a călăuzi şi clarifica pentru toţi cei aflaţi în procesul transformării interioare şi care se confruntă cu ceţurile paralizante ale umbrei. Se dedică celor care au ales, în mod conştient, asumarea responsabilităţii propriei vieţi, de către noi, Elena & Horia Francisc-Ţurcanu.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.047 sec