Zaida - Anays M.

Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 280
Format: 13x20
Categoria: Romane

DESCRIERE

Dacă ai avea de ales între o viață pasională scurtă, trăită în agonie și o viață plictisitoare, acompaniată de o iubire sigură, tu ce destin ai prefera? Comandă acum „Zaida” de Anays M. și descoperă povestea femeii ce renunță la iubirea adevărată și crede că merită să înfunte singură finalul vieții!

 

Zaida nu este eroina obișnuită din cărțile de dragoste. Zaida este femeia care te va face să-ți trăiești viața cu adevărat, să înțelegi că dragostea nu învinge întotdeauna, pentru că boala te poate face să renunți la visul iubirii perfecte și să te pierzi în așternuturile manipulatorilor și mincinoșilor. Crezând că suferă de o afecțiune ce-i va aduce în curând sfârșitul, Zaida alege să păstreze secretul și să-și părăsească iubitul, fără a-i spune nimic. Aceasta începe un periplu în necunoscut, între Madrid, Ciudad Real și Valencia, fără a ști ce caută cu adevărat.

 

Dar acceptarea propriei morți nu este ușoară, iar întorsăturile de situație transformă povestea într-o dramă a iubirii și a obsesiei trăite în trei. De la o relație ce ar fi putut fi dragostea perfectă, Zaida se refugiază în compromisuri, speriată de faptul că ar putea muri singură. Ceea ce nu știe este că deciziile ei pot distruge vieți, că lașitatea sa este echivalentul ticăloșiei bărbaților din viața sa și că dorința aduce adesea cu sine suferință. Merită să renunți la cineva care te iubește cu adevărat pentru fiorii pe care ți-i pot oferi fanteziile periculoase înainte de moarte?

 

„Ce mi-e o zi, ce mi-e viața întreagă? Ambele sunt limitate, ambele se termină mult prea repede, așa că tot ce vreau e să mai apuc să mă bucur de ceea ce simt și trăiesc, atât timp cât mai pot să simt și să trăiesc.”

 

Citește acum jurnalul unei iubiri pierdute și parcurge alături de eroină drumul dificil de la iubirea sigură și liniștitoare la iluzia vieții pasionale!

 

Fragment

 

„Îi mai arunc o privire lui Robert. Ultima. Apoi smucesc cu furie mânerul genții și ies din casă, închizând cu grijă ușa în urma mea, terorizată de gândul că l-aș putea auzi, dintr-o secundă în alta, strigând și alergând după mine pe scări, așa dezbrăcat, sau poate doar cu cearșaful înfășurat neglijent în jurul trupului:

- Zaida, femeie nebună și adorată, unde te duci la șase dimineața?

„Plec, Robert”, răspund în gând la întrebarea de nimeni rostită, căci Robert nu aleargă strigând în urma mea și, cel mai probabil, nici măcar nu s-a trezit. E bine, e perfect așa, e exact cum trebuia să fie, conchid, odată aflată la volan.”

 

Recenzii de la cititori

 

Romanul unei iubiri ce te ține cu sufletul la gură până la ultima pagină

„Zaida, romanul dramei unei femei care trăiește pe muchie de cuțit, romanul unei iubiri ce te ține cu sufletul la gură până la ultima pagină. Autoarea îmbină cu măiestrie și ingeniozitate stilul alert cu descrierea și suspansul care intervine în ultimul moment, când crezi că aproape nimic nu se mai poate întâmpla. O lectură picantă, plină de farmec și sensibilitate, care satisface cele mai exigente gusturi.” - Doina

 

Pune față în față iubirea și moartea

„Un roman necenzurat și, în același timp, profund, al cărui subiect pune față în față iubirea și moartea și nu știi, până la ultima filă, cine va câștiga. Am simțit și am trăit împreună cu Zaida toate întâmplările, am suferit și am iubit împreună cu ea, deși nu tot timpul am fost de acord cu deciziile ei. Dar cine spune că e ușor să iei decizii radicale în situații limită? Este o carte la care voi reveni, cu siguranță!” – Ioana

 

Genială lectură

„Genială lectură! Cred ca trebuie sa trăiești împăcată cu tine însăți și să te cunoști foarte bine ca să ajungi să înțelegi profunzimea cărților scrise de Anays M. Chiar dacă nu ești de acord!” – Alexandra

 

Trebuie citite cu atenție și cu sufletul deschis

„Cărțile semnate de Anays M. sunt superbe, trebuie citite cu atenție și cu sufletul deschis. Când le-am citit, am râs, am plâns, am trăit fiecare cuvânt pe care l-am lecturat. Și am simțit că mă regăsesc în fiecare întâmplare.” – Valentina

 

M-au impresionat poveștile

„Am citit primele cărți scrise de Anays M. Mulțumesc! M-au impresionat poveștile. Au o amprentă energetică uluitoare, parcă mă fac să mă desprind de realitate și să-mi doresc mult mai multe pentru mine și pentru viața mea. Sper ca noul titlu să mă ajute la fel de mult.” – Elena

 

Despre autor

Anays M. este una dintre cele mai citite scriitoare române contemporane. Primele trei volume ale sale, „Confesiunile unei fete rele”, sunt o lecție pentru independența femeilor, oferită de o fină cunoscătoare a spiritului uman. Anays M. a scris o confesiune a inimii sale, un jurnal al greșelilor trecutului și un ghid al prezentului. Astfel, a reușit să câștige inimile cititorilor săi pentru că a reușit să pună în cuvinte declarația de independență a sufletului, printre iubiri, suferință și transformări. Fără perdea, fără măști, fără metafore și fără prejudecăți. Doar trăiri, fantezii și dorințe ascunse.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0165 sec