Yoga pentru femeile care aspiră să fie sănătoase, armonioase, inteligente şi fericite

Yoga pentru femeile care aspiră să fie sănătoase, armonioase, inteligente şi fericite
Preț: 34,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-88634-7-7
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 334
Format: 14,5x20
Categoria: Yoga

DESCRIERE

Practica sistemului Hatha Yoga înseamnă nu numai cunoaştere de sine, ci şi o gradată transformare. Printre altele, ea înseamnă aspiraţia puternică şi constantă de a înflori din punct de vedere spiritual, de a ne descoperi în mod efectiv esenţa dumnezeiască (Sinele Suprem Nemuritor Atman). Mai mult sau mai puţin, toate fiinţele umane sunt însetate de libertate.

Fiecare dintre noi aspirăm să ne bucurăm nu numai de frumuseţea trupească, ci şi de cea care depăşeşte limitele trupeşti. Mai mult sau mai puţin, toţi ne dorim să fim buni şi fiecare dintre noi aspirăm să ne desăvârşim. Iar unii dintre noi aspirăm să atingem chiar starea de îndumnezeire. Puţine fiinţe umane ştiu că un astfel de dor dezvăluie în realitate o căutare frenetică, profundă spre a descoperi rădăcinile noastre fundamentale dumnezeieşti.

Practicanţii avansaţi ai sistemului Yoga au afirmat de mii de ani că numai reîntoarcerea la esenţă prin revelarea Conştiinţei Supreme (a Sinelui Nemuritor Atman) aduce o împlinire completă atât a conştiinţei, cât şi a sufletului, făcând astfel să apară în universul fiinţei umane starea de perfecţiune la care fiecare dintre noi aspiră.
Caracteristici
Numărul de pagini: 334
Formatul în cm. (l x L): 14, 5 x 20
I. S. B. N.: 978-973-88634-7-7

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0975 sec