Yoga pentru fata

Yoga pentru fata
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069651902
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 168
Categoria: Yoga

DESCRIERE

Yoga pentru fata - Danielle Collins
 
... in urma analizelor de sange, s-a dovedit ca sufeream de monuonucleoza infectioasa. Consecinta acestei boli a fost diagnosticata ca encefalopatie mialgica (ME), cunoscuta si sub denumirea de Oboseala Post-virala (PVFS) sau Sindromul Oboselii Cronice (CFS).
 
Pe parcursul a zece luni, simptomele s-au inrautatit. Muschii si ganglionii limfatici ma dureau atat de tare, incat nu puteam sa merg nici la toaleta. Capul mi-l simteam incetosat si imi era foarte greu sa mentin o conversatie mai mult de cinci minute. Am fost nevoita sa renunt la job si la efortul fizic. Nu mai aveam viata sociala. Sa renunt la tot ce iubisem a insemnat pentru mine o perioada de doliu. Personalitatea mea, de asemenea, se schimbase. Increderea in mine scazuse sub limitele normale si imi era groaza sa intalnesc persoane noi.
 
Dupa noua luni de suferinta, mi-a fost recomandat un specialist ME. El mi-a spus ca exista mai multe metode de a trece peste durere. Mi-a dat exemplul unor persoane care si-au reluat treptat activitatile, cu ajutorul unor terapii naturale, precum yoga. In urma acelei intalniri, am decis  sa-mi gasesc o cale de insanatosire.
 
TRATAMENTE  NATURALE
Am studiat carti, reviste si articole de sanatate naturala si ME. Usor-usor, am intocmit un plan de vindecare, care a presupus o schimbare a  stilului de viata. In fiecare zi practicam cinci minute de yoga. Am descoperit ca o respiratie corecta ajuta la calmarea sistemului nervos, la intarirea inunitatii si, de asemenea, la eliminarea toxinelor din organism.  Ceata mentala si stresul s-au redus treptat.
 
Mi-a fost foarte clar ca era necesara o schimbare in alimentatia zilnica pentru a preveni  starea de rau. Am descoperit ca zaharul, cofeina si alcoolul slabesc sistemul imunitar si te epuizeaza de vitamine si de minerale.
 
UN NOU INCEPUT
Cand am implinit 23 de ani, au aparut primele semne de imbunatatire a starii de sanatate. Durerile musculare s-au  redus si gandeam mai clar. Nivelul meu de energie crescuse si reuseam sa duc pana la capat activitati de cateva ore. Am simtit ca era timpul sa ma gandesc la viitor.
 
Inainte de boala, mi-am dorit  sa le predau copiilor de la scoala primara. Dar, odata cu experienta oboselii cronice, am simtit ca scopul meu s-a schimbat. Am vrut sa le impartasesc si celorlalti cum aceasta boala m-a transformat in ceea ce sunt acum. Metodele profesioniste de relaxare m-au ajutat sa devin profesor de yoga si consultant de nutritie. De asemenea, m-am specializat in masajul fetei, in yoga pre si postnatala, in masajul indian al scalpului, in metoda Alexander, Shiatsu si masajul Thai Yoga.
 
Treptat, mi-am reluat activitatea profesionala. Am inceput cu predarea unei ore pe saptamana de yoga. Apoi au urmat cursuri sustinute, predate grupurilor mai mari unde predam yoga si nutritie. Am fost foarte bucuroasa sa consiliez persoane diagnosticate cu ME, folosindu-ma de aceleasi metode care m-au ajutat si pe mine. Asa a aparut Yoga pentru Fata.  
 
CUPRINS:
 
TU Şl PIELEA TA... 12
TU SI YOGA PENTRU FATĂ... 36
FRUNTEA... 80
OCHII...  90
OBRAJII...  98
GURA... 108
MAXILARUL... 118
GÂTUL... 128
FRUMUSEŢEA SE AFLĂ ÎN INTERlOR... 138
Cuvânt de final... 168

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0496 sec