Watership Down

Watership Down
Preț: 57,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 400
Format: 17x24

DESCRIERE

Una dintre cele mai iubite cărţi ale tuturor timpurilor, tradusă în 50 de limbi vândută în peste 50 de milioane de exemplare

Într-o zonă liniştită din Anglia rurală, unde-şi au sălaşul mai multe familii de iepuri, se arată la un moment dat semnele ameninţătoare ale apropierii oamenilor. Ce şanse vor avea un iepuraş vizionar şi fratele său, dăruit cu toate virtuţile unei căpetenii, să-şi salveze prietenii şi să-şi poarte ceata înspre locuri neumblate de oameni ca să-şi întemeieze noul sălaş? Şi ce sacrificii vor trebui să facă pentru a şi-l ocroti? Începe o călătorie cum nu le-a mai fost dat sã facã vreodată iepurilor, o adevărată odisee, cu pericole şi ispite la tot pasul, cu îndoieli şi temeri, cu intrigi şi caractere puternice. Destinaţia: Watership Down, locul ideal, ferit de primejdii, unde iepurii îşi pot duce traiul fără griji. O poveste care afascinat generaţii întregi de copii şi nu numai.


Richard Adams

RICHARD ADAMS (n. 1920, Newbury, Berkshire) a studiat istoria modernă la Worcester College (Oxford). După primii doi ani de studii, a fost înrolat, în 1940, în armata Marii Britanii şi trimis pe fronturile din India şi din Orientul Mijlociu. În 1946, după ce a fost lăsat la vatră, şi-a reluat studiile, obţinând licenţa, apoi masteratul în istorie modernă.


Autor: Richard Adams
Traducere: Dana Ligia Ilin
Ilustraţii: Aldo Galli

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0119 sec