Visatorul

Preț: 23,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-46-3805-5
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 168
Format: 13x20

DESCRIERE

Traducere din limba engleza si note de Dana Craciun

In sapte povesti legate intre ele, Peter Fortune isi aminteste diferite intimplari din timpul copilariei sale ciudate. Traind la granita dintre vis si realitate, el trece prin aventuri fantastice, traieste in trupul batrinei sale pisici si al unui copil rautacios, se lupta cu o papusa rea care s-a trezit la viata si cauta razbunare, gaseste intr-un sertar plin cu fleacuri o crema care face oamenii sa dispara etc. In cele din urma se trezeste, copil de unsprezece ani fiind, in trupul unui adult si incepe cea mai mare aventura a vietii sale: se indragosteste.

„Ian McEwan izbuteste sa imbine cu simplitate sclipiri in stare pura ale marii literaturi. S-ar putea spune ca romanul sau evolueaza pe doua registre – cel al copiilor si cel al adultilor –, dar, in realitate, falia dintre acestea e greu de distins. Visatorul este o carte despre nostalgii neimpartasite, iar copiii nu-si pot aroga monopolul acestora.” (The Independent)


„O proza limpede si plina de viata… Cititi cu voce tare aceste povestiri copiilor dumneavoastra; va vor bulversa.” (Evening Standard)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0209 sec