Viorica Dancila - Partea ei de adevar - Margareta Nitu

Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 191
Format: 13x20

DESCRIERE

Viorica Dăncilă a anunțat că, alături de jurnalista Marga Nițu, a scris o carte în care va dezvălui detalii despre relația sa cu Liviu Dragnea.

 

Protejata fostului lider PSD, care a ajuns la închisoare după ce a fost condamnat pentru fapte de corupție, și-a promovat cartea spunând că ”urmează momente interesante”.

„Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD”, a scris Dăncilă pe Facebook.

 

”Acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante”, mai scrie fostul premier, în mesajul publicat pe Facebook.

Viorica Dăncilă a fost trasă pe linie moartă de PSD după ce a pierdut alegerile prezidențiale în fața lui Klaus Iohannis.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0185 sec