Vindecarea oboselii. Cum să învingi epuizarea şi să te simţi excelent

Vindecarea oboselii. Cum să învingi epuizarea şi să te simţi excelent
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-856-651-1
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 304
Format: 13x20

DESCRIERE

Crește-ți energia în mod spectaculos pentru a nu te mai simți obosit niciodată. Oboseala tinde să devină o adevărată epidemie.

Oameni altfel sănătoși, cu vârste între 30 și 50 de ani, se simt epuizați fără vreun motiv clar și totuși, când merg la doctor, li se spune că nu e nimic în neregulă cu ei.

  • Simți nevoia să bei ceai sau cafea ca „să te trezești"?
  • Te simți epuizat fără vreun motiv aparent?
  • Ești complet stresat vineri sau extenuat la sfârșitul unei zile de muncă?

Dacă ai răspuns DA la oricare dintre aceste întrebări, atunci a sosit momentul să preiei controlul asupra sănătății tale cu ajutorul cărții de față.

Acest ghid practic pentru învingerea oboselii, scris de unul dintre puținii medici generaliști din Marea Britanie având pregătire atât în medicina convențională, cât și în cea holistică, te va ajuta:

  • să alegi regimul alimentar și tipul de exerciții fizice corecte pentru a-ți reface nivelurile de energie;
  • să descoperi cele mai bune suplimente care să te ajute să te simți excelent și să arăți mai tânăr;
  • să atingi un echilibru hormonal și să-ți îmbunătățești funcționarea intestinelor pentru o stare generală bună.

Citind această carte, vom înțelege mai bine legătura dintre nutriție, exerciții fizice, mediu și sănătate precum și faptul că trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru propria noastră stare de bine.

„Am scris Vindecarea oboselii pentru a evidenția un concept foarte important care este uitat adesea: nimănui nu ar trebui să-i pese de sănătatea ta mai mult decât ție. TU trebuie să devii specialistul în tine și TU ești persoana responsabilă de sănătatea ta.

Da, TU! Medicul generalist și alți profesioniști din domeniul medical te pot îndruma, dar, în esență, controlul depinde de tine și de alegerile pe care le faci. Nu‑i așa că asta îți dă putere?" - Autoarea

Dr. Sohère Roked practică medicina generală de peste zece ani, în cadrul Sistemului Național de Sănătate britanic. De asemenea, se numără printre cei doar zece medici generaliști din Marea Britanie cu pregătire în medicina holistică.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.061 sec