Viitorul omenirii si al pamantului in viziunea lui Rudolf Steiner

Viitorul omenirii si al pamantului in viziunea lui Rudolf Steiner
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-704-102-6
Anul publicării: 2015
Pagini: 180
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Rudolf Steiner a cultivat în mod sistematic metode de viziune şi cercetare spirituală care i-au dat posibilitatea să studieze cursul evoluţiei umanităţii. El a descris felul în care gândurile şi activităţile Ierarhiilor spirituale pot fi recunoscute în interiorul dimensiunilor sufleteşti şi spirituale. În anumite condiţii, este posibil ca unii iniţiaţi, care şi-au dezvoltat capacităţi speciale, să poată afla ce ne rezervă acele fiinţe în viitor. Acest lucru a fost realizat de Sf. Ioan în Apocalipsă şi de către Steiner de-a lungul nenumăraţilor ani de cercetări şi învăţături spirituale.

Autorul extrage esenţa a sute de conferinţe pentru a crea o panoramă a cercetării spirituale despre evoluţia omului realizată de Rudolf Steiner.

Studiul său fascinant ne conduce din prezent până în îndepăr­tatele etape viitoare ale planetei noastre. În plus, sunt luate în discuţie atât respiritualizarea Pământului, cât şi cea a sistemului solar, explicându-se astfel evenimentele Apocalipsei şi transformarea, în cele din urmă, a răului în bine.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.044 sec