Viitorul Încotro? Schimbare pentru supravieţuire

Viitorul Încotro? Schimbare pentru supravieţuire
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2011
Pagini: 332
Format: 13x20
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Viitorul încotro? este un titlu incitant al unei cărţi care îşi propune să dea nişte răspunsuri posibile la frământările lumii moderne.
Folosind un stil alert şi precis, autorul face o radiografie din toate punctele de vedere a civilizaţiei actuale.
Niciodată lumea nu a părut mai paradoxală. În timp ce progresul tehnic se face într-un ritm din ce în ce mai accelerat, criza economică şi financiară este însoţită de o criză ecologică şi de o scădere a resurselor naturale.
După cum demonstrează şi Alexandre Rojey, expert în dezvoltarea durabilă şi în energie, există soluţii pentru a asigura o protejare a resurselor şi a mediului, continu­ându-se în acelaşi timp evoluţia spre o lume din ce în ce mai interconectată şi mai complexă.
Autorul subliniază necesitatea angajării unei tranziţii globale, care implică schimbări profunde în economie şi în stilul de viaţă. Inovaţia şi creativitatea constituie atuurile esenţiale pentru a reuşi această tranziţie şi pentru a preveni declinul care ne ameninţă.
Alexandre Rojey este expert în dezvoltarea durabilă şi energie. În momentul de faţă activează în cadrul Fundaţiei Tuck, grupul de reflexie «IDées» (Inovaţie, dezvoltare durabilă, energie, mediu şi societate).


Autorul

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.059 sec