Vieti Anterioare Celebre

Vieti Anterioare Celebre
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 207

DESCRIERE

Vieti anterioare celebre. Mult asteptata carte despre hipnoza regresiva, care dovedeste realitatea reincarnarii!
- Steve Burgess

Traim doar o data … sau poate ca nu? In fiecare dintre noi raman evenimente si amintiri din vietile anterioare. Asa cum experientele timpurii ale unui copil exercita o influenta profunda asupra adultilor de mai tarziu, la fel si cunoasterea stocata in vietile noastre anterioare contribuie la si afecteaza alegerile si deciziile noastre prezente.

Prezentul nostru este inextricabil legat de trecut.

Poate ca daca oamenii vor crede in relitatea unor vieti trecute si viitoare, asta va servi la crearea unor mutatii spirituale care sunt necesare in aceasta perioada cruciala din dezvoltarea umanitatii.

Cateva traditii spirituale sustin ca momentan ne aflam pe „muchie de cutit” si daca nu ne ridicam vibratiile energetice la un nivel superior, foarte curand vom intra intr-un veac intunecat al omenirii aici pe Pamant.

Traind viata noastra actuala cu constiinta faptului ca (aceasta) ne va afecta vietile ulterioare, poate fi o parte esentiala din acea mutatie spirituala. Am auzit un maestru budist spunand ca atata vreme cat nu vom crede in reincarnare nu va exista pace pe Pamant… Steve Burgess

Steve Burgess, unul dintre hipnoterapeutii de frunte din Marea Britanie, a realizat mai mute mii de regresii in vietile anterioare de-a lungul carierei sale.

Aceasta carte este povestea intriganta a unora dintre clientii sai, care in urma sesiunilor de regresie par sa fi fost personaje istorice celebre in vietile lor anterioare.

Aceste identitati din vietile lor anterioare includ personaje regale precum Regina Elisabeta I sau sora sa mai mare, faimoasa Regina Bloody Mary, personaje anonime cum ar fi una dintre victimele lui Jack Spintecatorul, sau chiar mari si misteriosi scriitori sau oameni de cultura precum William Shakespeare.

In timpul transei induse prin hipnoza, clientii lui Steve ofera detalii din vietile lor anterioare, ei experimentand de multe ori evenimente care sunt cunoscute doar de istorici.

In timp ce retraiesc momente din vietile trecute, ei furnizeaza informatii anterior necunoscute, oferindu-ne o perspectiva mai ampla asupra vietii acestor personaje a reginei Elizabeta I cu Robert Dudley sau calatoriile in straintate ale lui Shakespeare.

Aceasta poate fi cartea care dovedeste realitatea reincarnarii, o carte de interes pentru sceptici si adepti deopotriva.

CUPRINS:

Multumiri
Cuvant inainte

1.Crede-ma, sunt terapeut
2.Puterea regresiei in vietile anterioare
3.O femeie indragostita
4.Contactul cu realitatea
5.Tot mai adanc

6.Intrezariri ale Elizabetei
7.Amintiri despre Mary
8.Liz si Dud
9.Sfarsitul aventurii
10.Un copil de vita regala?

11.Reflectand asupra unei vieti
12.O alta regina dezvaluita
13.Enigma este descifrata
14.Viziuni ale lui Mary
15.Scepticismul meu cedeaza in sfarsit

16.Mai multe fapte concrete
17.In sfarsit, durerea este eliberata
18.Victima unei crime din epoca victoriana
19.Un aviator curajos
20.”Ies putin afara…”

21.Si mai multe fapte necunoscute
22.Nu-mi vine sa cred!
23.Terapia pozitiva a vietilor anterioare
24.Franturi din Shakespeare
25.Zugravirea unui tablou
26.Calatoriile lui Shakespeare

27.Si mai multe expeditii straine
28.O selectie de picanterii
29.Actorul ambulant
30.Trubadurul calator
31.Femeile lui Shakespeare si un barbat misterios
32.Moartea lui Shakespeare

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Vindecare Spirituala

Created in 0.045 sec